Χωρίς νέο Assassin’s Creed το 2016

Το επόμενο Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο και θα κυκλοφορήσει το 2017

Publisher
 
Developer
 

Το επόμενο Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο και θα κυκλοφορήσει το 2017

Egypt-AC-Rumor_01-04-16

To 2016 θα είναι η πρώτη χρονιά, που δεν θα έχουμε την καθιερωμένη κυκλοφορία νέου Assassin’s Creed, από το 2008, σύμφωνα με το Kotaku.

Το επόμενο Assassin’s Creed θα διαδραματίζεται στην Αίγυπτο και θα κυκλοφορήσει το 2017. Η ιστοσελίδα πιστεύει ότι θα έχει την κωδική ονομασία Empire και ο λόγος που θα γίνει αυτό, είναι η τραγωδία, που ακούει στο όνομα Assassin’s Creed Unity.

Σύμφωνα με την πηγή του Kotaku η ανά δύο χρόνια κυκλοφορία για το Assassin’s Creed, μπορεί να καθιερωθεί.

Από την άλλη υπάρχουν πηγές που λένε ότι το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στην αρχαία Ρώμη, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει. Επίσης, εμφανίστηκε μια φήμη στο 4chan, ότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια τριλογία με τον ίδιο χαρακτήρα, ώστε να εξερευνήσουν στη συνέχεια την Ελλάδα και τη Ρώμη.

Αν και δεν θα κυκλοφορήσει Assassin’s Creed φέτος, οι πηγές του Kotaku λένε πως κατά πάσα πιθανότητα θα βγει στη θέση του το Watch Dogs 2. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, μιας και είχε διαρρεύσει τον Απρίλιο.

Πηγή

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.