Η νέα πλατφόρμα LG WebOS 3.0

Το νέο λογισμικό LG WebOS 3.0 για τις LG Smart TV

Το νέο λογισμικό LG WebOS 3.0 για τις LG Smart TV

Όπως όλα δείχνουν, η LG στην επερχόμενη έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES 2016, θα ασχοληθεί πολύ με το παρεχόμενο λογισμικό των έξυπνων τηλεοράσεών της, το LG WebOS.

WebOS+3.0

Η νέα πλατφόρμα WebOS 3.0 υπόσχεται να προσφέρει μια ολοκαίνουρια εμπειρία χρήσης, επιτρέποντας ευκολότερη και γρηγορότερη περιήγηση όσον αφορά τις λειτουργίες των τηλεοράσεων. Πιο συγκεκριμένα, η LG έχει αναβαθμίσει τρείς από τις κύριες λειτουργίες του λογισμικού οι οποιείς είναι: «Magic Zoom», «Magic Mobile Connector» και «Magic Remote».

Η λειτουργία «Magic Mobile Connector» αφορά την ευκολότερη σύνδεση του κινητού σας τηλεφώνου με την τηλεόραση για αναπαραγωγή πολυμέσων, ενώ προαιρετικά προσφέρεται και η εφαρμογή «LG TV Plus», όπου δίνει εύκολη πρόσβαση στις εφαρμογές της τηλεόρασης. Το «Magic Zoom» βοηθά στην μεγέθυνση των αντικειμένων και γραμμάτων που προβάλλονται χωρίς να αλλοιώνει την όψη τους. Όσον αφορά την λειτουργία «Magic Remote» δεν αναφερόμαστε μόνο σε αλλαγές λογισμικό, αλλά και σε αλλαγές στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που αφορά τη νέα συσκευή-τηλεχειριστήριο.

lg_webos

Άλλες λειτουργίες που αφορούν την αναβαθμισμένη πλατφόρμα LG WebOS 3.0 είναι οι παρακάτω:

  • Music Player App – εφαρμογή για αναπαραγωγή μουσικής μέσω των ηχείων της τηλεόρασης
  • Multi View  χαρακτηριστικό που επιτρέπει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή πολυμέσων από 2 πηγές εισόδου, π.χ. τηλεόραση και HDMI
  • Chanel Advisor – λειτουργία που αναλύει τις προτιμήσεις του χρήστη, σύμφωνα με τα πιο συχνά προβαλλόμενα κανάλια, προσφέροντας λεπτομέρειες για τα προγράμματα που ακολουθούν, όπως ώρες προβολής, περίληψη κ.λπ.