ΙΕΜ Cologne: Αποκλεισμός για Forg1ven (H2K) και Fnatic

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της ομάδας του Forg1ven στο IEM Cologne

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στα ημιτελικά σταμάτησε η πορεία της ομάδας του Forg1ven στο IEM Cologne

736835_1329965790353190_8032718700280988266_o
Χωρίς ευρωπαϊκή εκπροσώπηση θα διεξαχθεί την Κυριακή ο τελικός του Intel Extreme Masters της Κολωνίας, καθώς τόσο οι Η2κ του Έλληνα marksman, όσο και οι Fnatic αποκλείστηκαν από Ever και Reapers αντίστοιχα.

H2K vs. Ever 1-2

Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στους H2K και τους Ever, πήγε ακριβώς εκεί που το ήθελαν οι Κορεάτες: στο σημείο που ο Mundo απλά… δεν έπεφτε! Ένα καλό team fight (τρία kills για κανένα) ήταν αρκετό για να γίνει το 0-1. Στη συνέχεια, μίλησε ο Κωνσταντίνος «Forg1ven» Τζωρτζίου! Την ώρα που οι Ever έμοιαζαν έτοιμοι να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού (και να το τελειώσουν), ο Έλληνας άσος πήρε Quadra kill και οδήγησε την ομάδα του μέχρι το αντίπαλο nexus για να έρθει το 1-1! Δυστυχώς για τον Forg1ven εκείνοι που «χαμογέλασαν» στο τέλος ήταν οι Ever, που εκμεταλλεύτηκαν κάθε μικρό λάθος των H2Κ και έφτασαν στο 2-1 μετά από 32 λεπτά παιχνιδιού.

Fnatic vs. QG Reapers 1-2

Όσον αφορά τους πρωταθλητές Ευρώπης, ξεκίνησαν ιδανικά επικρατώντας εύκολα των αντιπάλων τους στο πρώτο game! Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη. Το
δεύτερο παιχνίδι ήταν ισορροπημένο όμως πήγε στους Κινέζους, που αφού οδήγησαν τους Fnatic σε έναν πολύ καλό team fight, έφτασαν ως το nexus με την Tristana να συνθλίβει τα turrets. Μετά από 35 λεπτά στο 3ο game οι Fnatic έδειχναν έτοιμοι να πάρουν τον έλεγχο, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον Swift που εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία τους, έκλεψε το Baron και κράτησε τους Reapers στο παιχνίδι. Το φινάλε ήρθε στο 45′ όταν πάλι οι FNC οδηγήθηκαν στο λάθος fight για να έρθει το ace και το game για την ομάδα από το LPL.

Περισσότερα νέα για το League of Legends