Επιστρέφουν ανανεωμένοι οι ROCCAT

Η ομάδα από την Γερμανία συμπλήρωσε το roster της για το 2016

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

New year, new me για τους ROCCAT

roccat-logo

Η ομάδα από την Γερμανία συμπλήρωσε το roster της για το 2016 μαζεύοντας νέους παίκτες, αφού όλα τα παλιά μέλη της ομάδας ακόμα και ο coach Jakob «YamatoCannon» Mebdi, έφυγαν και έχουν απορροφηθεί από άλλους οργανισμούς. Μετά από το πολύ κακό Spring Split και ένα μέτριο Summer Split, οι ROCCAT χρειαζόταν μία ανανέωση.

Το νέο roster θα περιέχει τον Simon «freddy122» Payne, τον πρώην top-laner των SK Gaming, ο οποίος αποχώρησε λόγω εσωτερικών διαφωνιών με την ομάδα. Στη συνέχεια, ήδη έχουν πάρει τον Edward «Gosu Pepper» Abgaryan ως support και εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gosu Pepper έχει αγωνιστεί με μεγάλους οργανισμούς στο παρελθόν όπως οι Team Curse και Gambit Gaming.

Αφού υπέγραψε τους δύο  βετεράνους, η ROCCAT υπογράφει και τον Felix «Betsy» Edling ως mid-laner, που ήταν συμπαίκτης του Gosu Pepper στους Gambit. Επίσης jungler των ROCCAT για την νέα χρονιά θα είναι ο Karmi «Airwaks» Benghalia. Και τέλος, για να συμπληρωθεί η πεντάδα ο Karim «Jebus» Tokhi, πρώην παίκτης των Renegades, θα είναι το ad carry της ομάδας.

Δύσκολο φαίνεται το έργο των ROCCAT ενάντια στις άλλες ομάδες της Ευρώπης. Οι Origen, που βρέθηκαν μια ανάσα πριν τους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος, το μόνο που έκαναν ήταν να αντικαταστήσουν τον xPeke με τον Power of Evil και να παραμείνουν μία σημαντική απειλή ακόμα και για τους Fnatic οι οποίοι έφεραν ταλέντα από την Νότιο Κορέα αλλά και την Ευρώπη αφού έφυγαν οι Huni, Reingover και Yellowstar που βρισκόταν στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags