Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Heroes of the Storm εκτός WCA 2015

Οι Cloud9 εκτός μια μεγάλης διοργάνωσης Heroes of the Storm

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Cloud9 εκτός μια μεγάλης διοργάνωσης Heroes of the Storm

wca650350

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα για ποιον ακριβώς λόγο συνέβη αυτό, αλλά οι Cloud9 έχουν επισήμως αποσυρθεί από το World Cyber Arena 2015 το οποίο θα ξεκινήσει στην Κίνα σε λίγες μέρες. Οι Cloud9 βρίσκονται στην Κίνα από το τέλος του BlizzCon και διαγωνίζονται στο Gold Series Hero League Season 2. Δυστυχώς όμως, βρέθηκαν εκτός του Gold League, αφού έχασαν στα προημιτελικά από τους eStar Gaming με σκορ 3-0 και από τους  Zero Gaming με σκορ 3-1.

Μετά από αυτή την απογοητευτική απόδοση, αν επέλεγαν να διαγωνιστούν στο WCA, θα είχαν μόλις 3 μέρες για να ανακτήσουν δυνάμεις από τις προηγούμενες ήττες και για να προετοιμαστούν για το τουρνουά. Στο WCA διαγωνίζονται μεγάλα ονόματα από Κίνα και Ευρώπη, με τα οποία θα έπρεπε να αναμετρηθούν. Έτσι, οι Cloud9 δε χάνουν απλά ένα μεγάλο LAN event, αλλά και την ευκαιρία να παλέψουν για ένα μεγάλο prize pool, το δεύτερο μεγαλύτερο μετά από αυτό του BlizzCon.

Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να λάβουν και οι Tempo Storm μέρος στο WCA. Ο Zoia όμως ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες στο Town Hall Heroes ότι θα απέχουν από κάθε τουρνουά για το υπόλοιπο 2015, ανεξαρτήτως επάθλου. Μετά από διάφορες ανακατατάξεις στο roster τους, αποφάσισαν να αφοσιώσουν το υπόλοιπο έτος στο να δοκιμάζουν νέα μέλη, έτσι ώστε να μπουν δυναμικά στην ανταγωνιστική σκηνή με ένα ισχυρό roster το 2016.
After some roster shakeups they wanted to take the remainder of the year to tryout new members and get a decent and strong roster coming into 2016.

Οι μόνοι που θα εκπροσωπήσουν εν τέλει τη Β. Αμερική στο World Cyber Arena για το Heroes of the Storm είναι οι COGnitive. Πρόκειται για μια από τις λίγες ομάδες που έθεσαν το πήχυ ψηλά στην ανταγωνιστική σκηνή του Heroes of the Storm, αλλά δεν έχει λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις μετά τους Τελικούς WCA America Open League, εκτός του Enter the Storm NA. Αναμένουμε να δούμε την πορεία τους στην ανερχόμενη διοργάνωση.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.