Το τελευταίο Nintendo Direct για το Super Smash Bros.

Τους τελευταίους χαρακτήρες για το Super Smash Bros. ανακοίνωσε η Nintendo μέσω ενός Nintendo Direct

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τους τελευταίους χαρακτήρες για το Super Smash Bros. ανακοίνωσε η Nintendo μέσω ενός Nintendo Direct

Super-Smash-Bros-Final-Vid-Presentation-Live-Stream

Ο Corrin, ο κεντρικός χαρακτήρας από το Fire Emblem Fates και η Bayonetta, από την ομώνυμη σειρά, έρχονται στο Super Smash Bros. για Wii U και 3DS, σύμφωνα με τη Nintendo.

O Corrin θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2016 και θα κοστίζει 4.99$ για μία κονσόλα ή 5.99$ και για τις δύο μαζί. Ο χαρακτήρας θα είναι playable και στην θηλυκή, αλλά και στην αρσενική του έκδοση. Το add-on θα περιλαμβάνει και δύο τραγούδια από το Fire Emblem Fates, ενώ η έκδοση για 3DS θα περιλαμβάνει και trophies για τους Ryoma και Xander.

H Bayonetta θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2016. Θα κοστίζει 5.99$ για μία κονσόλα και 6.99$ σαν πακέτο και για τις δύο μαζί. Θα περιλαμβάνει επίσης την πίστα Umbra Clock Tower, από το πρώτο Bayonetta. Θα υπάρχουν επιπλέον, κοστούμια από το Bayonetta 2, αλλά και από το πρώτο παιχνίδι, ενώ θα υπάρχει και ένα color variation βασισμένο στη Jeanne. Τέλος, θα υπάρχουν τραγούδια μέσα από τα δύο παιχνίδια, αλλά και trophies των Bayonetta, Jeanne, Rodin και Cereza.

Επιπλέον, η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο Cloud είναι διαθέσιμος από σήμερα για 5.99$ στη μία κονσόλα και για 6.99 πακέτο και για τις δύο. Έρχεται μαζί με την πίστα Midgar, όπου εμφανίζονται διάφορα Summon Materia, επιτρέποντας στον παίκτη που θα τα πάρει να καλέσει ένα τέρας που θα αλλάξει το πεδίο τις μάχης. Τα summons αυτά περιλαμβάνουν Ifrit, Ramuh, Odin, Leviathan και Behamut ZERO.

Επίσης, διαθέσιμα σήμερα έγιναν ένα Geno (Gunner) Mii Fighter κοστούμι, από το Super Mario RPG και ένα Chocobo Hat Mii Fighter, από Final Fantasy.

Ωστόσο, η Nintendo ανακοίνωσε και μερικά ακόμα Mii Fighter κοστούμια, που θα έρθουν το Φεβρουάριο:

  • Bionic Armor (Brawler)
  • Takamaru (Sword Fighter) – Nazo no Murasame-jo
  • Ashley (Sword Fighter) – WarioWare
  • Gil (Sword Fighter) – The Tower of Druaga
  • Tails (Gunner) – Sonic the Hedgehog
  • Knucklers (Brawler) – Sonic the Hedgehog

Amiibo για τους Cloud, Corrin και Bayonetta βρίσκονται ήδη υπό κατασκευή.

Αυτά θα είναι τα τελευταία κομμάτια από downloadable content για το Super Smash Bros.. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει συνολικά 58 μαχητές, 84 πίστες, 99 κοστούμια + 97 καπέλα για τους Mii Fighters, 743 τρόπαια (Wii U)/707 τρόπαια (3DS) και 507 μουσικά κομμάτια. Η παραγωγή όλων των DLC ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Super Smash Bros

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.