Η πρόταση της Corsair για Mini υδρόψυξη

Η νέα all-in-one υδρόψυκτη λύση της Corsair για υπολογιστές τύπου Mini-ITX

Η νέα all-in-one υδρόψυκτη λύση της Corsair για υπολογιστές τύπου Mini-ITX

Μία διαφορετική υδρόψυξη μας παρουσίασε η Corsair που δίνει λύση σε όσους έχουν στην διάθεσή τους έναν small-factor υπολογιστή και συγκεκριμένα ό,τι αφορά Mini-ITX μητρικές πλακέτες. Η νέα Hydro Series H5 SF, είναι μια μικρή και ιδιαίτερα κατασκευασμένη υδρόψυξη που προσφέρει αποτελεσματική ψύξη σε συστήματα υπολογιστών με μικρό χώρο.

cors mini HG5-SF

Η καινούρια αυτή υδρόψυξη αποτελείται απο ένα κλειστό κύκλωμα κυκλοποίησης του υγρού ψύξεως, ένα ψυγείο, το σημείο επαφής με τον επεξεργαστή και έναν ανεμιστήρα τύπου blower, με τη δυνατότητα να τραβάει τον εσωτερικό αέρα του συστήματος και να τον προωθεί εκτός του κουτιού. Οι διαστάσεις του κυκλώματος είναι οι εξής: σώμα ψυγείου 167mm x 40mm x 57mm, ύψος 84mm, ανεμιστήρας 120mm x 32mm. Σας παραθέτω και μια εικόνα με τις πλήρεις διαστάσεις.

cors mini specscors mini HG5-SF

Τέλος, να αναφερθούμε στο παράξενο και πρωτοποριακό σύστημα στήριξης.
Όπως ξέρετε, οι συνηθισμένες υδροψύξεις με τα διπλά ή τριπλά ψυγεία, στηρίζονται με βίδες πάνω στο κουτί για αποτελεσματικότερη ψύξη. Στην περίπτωση της Corsair Hydro Series H5 SF, το σώμα του ψυγείου και το 90% της όλης κατασκευής στηρίζεται πάνω απο τη μητρική με προσαρμοσμένες βίδες και βάση επέκτασης που βιδώνεται στη μητρική. Για την καλύτερη κατανόηση του συστήματος προσαρμογής δείτε τις παρακάτω εικόνες.

 cors miniHG5-SF cors mini HG5-SF