Ενημέρωση Ήρωα : Πόπι, ο φύλακας του σφυριού

Η Πόπι δείχνει ότι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι στη φαρέτρα σου είναι… ένα πολύ μεγάλο σφυρί.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Δείτε όσα πρέπει να ξέρετε για την νέα,ανανεωμένη Πόπι !

Screenshot_3

Τα χαρακτηριστικά του μεγάλου ήρωα είναι σχεδόν πάντα φανερά, κυρίως για το άτομο που τα προβάλλει. Σχεδόν πάντα. Στην Πόπι ανατέθηκε η αποστολή να παραδώσει ένα θρυλικό Σφυρί, σε έναν ήρωα που θα γινόταν εξίσου θρυλικός. Ταξιδεύοντας στη Γη των Ρούνων, ανακαλύπτει πολλούς υποψήφιους φύλακες, αλλά ποτέ δεν υποψιάζεται ότι το Σφυρί μπορεί να έχει ήδη βρει το σωστό άτομο. Η δύναμη του Σφυριού, η ευθύνη για την αποστολή της. Και ένα μπουκέτο νέες ικανότητες για να επιδείξει την καινούρια της δύναμη. Το κιτ της Πόπι έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει την ισχύ της παρά το μικροσκοπικό μέγεθός της: είτε κάνετε peel για τους συμμάχους σας κάνοντας συνεχόμενο CC το Σφυροκόπημα και την Ηρωική Εφόρμηση, είτε ορμάτε στη καρδιά της μάχης για να χωρίσετε ένα carry από τον όχλο, η Πόπι δείχνει ότι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεσαι στη φαρέτρα σου είναι… ένα πολύ μεγάλο σφυρί.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Poppy_Passive  ΠΑΘΗΤΙΚΗ: ΣΙΔΗΡΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ

Κάθε λίγα δευτερόλεπτα, η Πόπι πετάει την ασπίδα της ως βασική επίθεση, κερδίζοντας εύρος και επιπλέον Μαγική Ζημιά. Αφού την πετάξει, η Πόπι μπορεί να ξαναπιάσει την ασπίδα της για να κερδίσει προστασία, αλλά εάν ένας εχθρός την πατήσει, την καταστρέφει προσωρινά. Εάν με τη Σιδηρά Πρέσβειρα ο στόχος πεθάνει, τότε η ασπίδα επιστρέφει κατευθείαν στην Πόπι, αντί να πέσει στο έδαφος.

Poppy_Q Q: ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ

Η Πόπι χτυπάει το έδαφος, προκαλώντας Ζημιά και επιβραδύνοντας εχθρούς σε κοντινή απόσταση. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα, η περιοχή που έχει χτυπηθεί εκρήγνυται, προκαλώντας το ίδιο ποσοστό Ζημιάς.

Poppy_W  W: ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Παθητική: Η Πόπι κερδίζει μπόνους Θωράκιση και Αντίσταση Μαγείας. Αυτό το μπόνους διπλασιάζεται εάν η Ζωή της Πόπι είναι κάτω από 40%.

Ενεργή: Η Πόπι κερδίζει Ταχύτητα Κίνησης. Ενώ η Ακλόνητη Παρουσία είναι ενεργή, η Πόπι δημιουργεί ένα μαγικό φράγμα γύρω της, σταματώντας τις εφορμήσεις των αντιπάλων της και προκαλώντας Μαγική Ζημιά.

Poppy_E E: ΗΡΩΙΚΗ ΕΦΟΡΜΗΣΗ

Η Πόπι χτυπάει τον αντίπαλο, προκαλώντας σωματική Ζημιά και σπρώχνοντας τον μακριά. Η Πόπι προκαλεί επιπλέον φυσική Ζημιά και ακινητοποιεί τον εχθρό, εάν αυτός συγκρουστεί με το έδαφος.

Poppy_Q R: ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΑ

Η Πόπι φορτώνει το σφυρί της για να προκαλέσει ένα ισχυρό χτύπημα, επιβραδύνοντας όσο ετοιμάζεται να επιτεθεί. Με τη δεύτερη επίθεση, η Πόπι εξαπολύει ένα τεράστιο χτύπημα, δημιουργώντας μια ρωγμή η οποία προκαλεί Ζημιά και σπρώχνει όλους τους αντίπαλους ήρωες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση προς τα πίσω, στην κατεύθυνση της βάσης τους. Το μάκρος της ρωγμής και η ανάκρουση αυξάνονται ανάλογα με την διάρκεια της φόρτωσης της επίθεσης.

Screenshot_12

ΣΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΩΡΙΔΑΣ

Με ένα σύνολο ισχυρών CC, η Πόπι μπορεί να συνδυάσει τις ικανότητες της για να κερδίσει μάχες και να αρχίσει να προετοιμάζει την πρώτη της άνοδο δύναμης με ένα επιθετικό αντικείμενο.

Όταν καταφέρει και σπρώξει τον αντίπαλό της κοντά σε τοίχο, είναι πολύ εύκολο να προκαλέσει πολλά προβλήματα στο ανυποψίαστο θύμα. Χρησιμοποιώντας την Ηρωική Εφόρμηση για να ακινητοποιήσει τον αντίπαλο ήρωα, προετοιμάζει και τα δυο χτυπήματα απ’ το Σφυροκόπημα, προκαλώντας μια έκρηξη Ζημιάς και αφήνοντας τον ευάλωτο σε επιπλέον παρενόχληση μέσω βασικών επιθέσεων.

Ενώ η Ακλόνητη Παρουσία θα χρησιμοποιηθεί συχνά σε ομαδικά παιχνίδια για να προστατευτούν οι πιο ευάλωτοι ήρωες σε μάχες λωρίδας, η Πόπι μπορεί να χρησιμοποιήσει το W της για να παρεμποδίσει όσους αντίπαλους έχουν εφορμήσεις από το να αποφύγουν τις επιθέσεις της.

ezgif.com-crop

Ο προσεκτικός χειρισμός της παθητικής της Πόπι είναι επίσης βασικός για την επιτυχία στα παιχνίδια λωρίδας.

Ο προσεκτικός χειρισμός της παθητικής της είναι επίσης βασικός για την επιτυχία στα παιχνίδια λωρίδας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ασπίδα για να αποτελειώσετε υπηρέτες, χτυπώντας παράλληλα με βασική επίθεση και τον αντίπαλο σας κάθε φορά που η ασπίδα επιστρέφει σε σας. Να θυμάστε ότι όταν η ασπίδα πέφτει στο έδαφος, μπορείτε να τη σηκώσετε για να αμυνθείτε, αλλά εάν ο αντίπαλος σας περάσει από πάνω, θα την εξαφανίσει με ένα πάτημα (τουλάχιστον μέχρι την επαναφορά της Παθητικής). Αυτή η αλληλεπίδραση μπορεί να μετατραπεί σε ένα ψυχολογικό παιχνίδι με τον αντίπαλο, καθώς όταν χρησιμοποιείτε την επίθεση απόστασης για να τον πειράξετε, μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε το Σφυροκόπημα, ώστε να χτυπήσετε τον εχθρό και δεύτερη φορά με το Q όταν πάει να πατήσει την ασπίδα.

Το ξεκλείδωμα της Απόφασης του Φύλακα στο επίπεδο 6 προσφέρει στη Πόπι εύρος επιλογών για τη μάχη: Η γρήγορη ενεργοποίηση της υπέρτατης ικανότητας χωρίς την προηγούμενη φόρτισή της δημιουργεί μια νερουλή Κονιορτοποίηση του Άλισταρ, ενώ μια πλήρης Απόφαση μπορεί να αντιστρέψει ένα 2×1 ή να στρέψει την κατάσταση υπέρ του jungle support. Και μην υποτιμάτε το μάκρος της απώθησης: Ένα χτύπημα στον αντίπαλο παίκτη λωρίδας με μια πλήρη υπέρτατη τη στιγμή ακριβώς που οι υπηρέτες σας κοντεύουν να πάρουν τον πύργο, θα τους κάνει να χάσουν ένα σωρό εμπειρία και Χρυσό.

Οι βόλτες σε μια ζούγκλα γεμάτη τέρατα είναι πολύ λιγότερο τρομακτικές όταν κουβαλάς ένα τεράστιο σφυρί.

 ΖΟΥΓΚΛΑ

Οι βόλτες σε μια ζούγκλα γεμάτη τέρατα είναι πολύ λιγότερο τρομακτικές όταν κουβαλάς ένα τεράστιο σφυρί, και η Φύλακας του Σφυριού είναι πέρα για πέρα ικανή να ριχτεί στη ζούγκλα για να μαζέψει Χρυσό από τις βάσεις και τα ganks.

Τα στενά δρομάκια της ζούγκλας της προσφέρουν άπλετους τοίχους τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί σε περίπτωση που ο αντίπαλος jungler χαθεί και βρεθεί στο δρόμο της. Η έμφυτη φύση τανκ και η δυνατή τάση της για μάχες σώμα με σώμα την καθιστούν ιδανική για μάχες στο δάσος, ενώ οι ανασταλτικές τις τακτικές κάνουν αυτή τη μικροκαμωμένη μαχήτρια τον πραγματικό τρόμο κάθε πιθανού gank.

Η προετοιμασία της Απόφασης του Φύλακα ενώ κρύβεστε μέσα σε θάμνους μπορεί να αντιστρέψει δραματικά τη κατάσταση στα counter-ganks, καθώς μπορεί να μετατρέψει μια μάχη από 3×2 και 2×1 σε έναν αριθμό που να βολεύει την ομάδα σας.

Όταν η Πόπι κατευθυνθεί προς τη ζούγκλα, οι σύμμαχοι μπορούν να τη βοηθήσουν να επιταχύνει ή να συνδυάσει αποτελεσματικά τις επιθέσεις της, για δυνατότερα ganks, αλλά η μικρή καβγατζού έχει σχεδιαστεί για να είναι εξίσου ισχυρή jungler και από μόνη της.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ

 Όσο οι ήρωες αποκτάνε μεγαλύτερη θωράκιση και Υγεία, η Πόπι πραγματοποιεί μια αρμονική αλλαγή για να αναλάβει την προστασία της ζωής των φίλων της.
Όταν έρχεται η ώρα να περάσει στο ομαδικό παιχνίδι, η Πόπι γίνεται δυνατό τανκ. Με τα παθητικά στατιστικά από την Ακλόνητη Παρουσία, είναι εκπληκτικά ανθεκτική, αλλά ακόμη απολύτως ικανή να προκαλέσει Ζημιά υπό τις σωστές συνθήκες. Στις αρχικές μάχες προς τη μέση του παιχνιδιού, η ενεργή επιρροή της Ακλόνητης Παρουσίας θα συγκρατήσει την πίσω αντίπαλη σειρά από το να χρησιμοποιήσει τακτικές διαφυγής. Η καίρια Απόφαση του Φύλακα μπορεί να μετατρέψει μια μάχη 5×5 σε σφαγή 5×4, αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτική με τις αντίπαλες τεχνικές αναστολής. Καθώς η Απόφαση του Φύλακα απαιτεί φόρτιση τη στιγμή που ενεργοποιείται, μπορεί να διακοπεί από τους αντίπαλους ήρωες.

Όσο οι ήρωες αποκτάνε μεγαλύτερη θωράκιση και Υγεία, η Πόπι πραγματοποιεί μια αρμονική αλλαγή, για να αναλάβει την προστασία της ζωής των φίλων της. Η Ακλόνητη Παρουσία παρεμποδίζει τους αντίπαλους εκτελεστές από το να κάνουν dive (τουλάχιστον όσο δεν χρησιμοποιούν τηλεμεταφορές, αλλά τον να τους κάνετε να ξοδέψουν το Φλας τους μπορεί να αξίζει τον κόπο, ανάλογα με το τι αποφασιστεί στη συνομιλία), ενώ η απειλή της Απόφασης του Φύλακα θα κάνει ακόμη και τα αντίπαλα τανκ να ανησυχήσουν για το ταξιδάκι επιστροφής προς τη βάση τους.

Ένα από τα κόλπα με την ώθηση προς τα πίσω της Απόφαση του Φύλακα είναι ότι έχει μια πολύ μικρή Ζώνη Επιρροής, όχι ένα μόνο στόχο. Εάν μπορείτε να μαζέψετε την αντίπαλη ομάδα σε ένα μικρό γκρουπάκι (ίσως και χρησιμοποιώντας την Εντολή: Ωστικό Κύμα της Οριάνα), θα μπορούσατε, πιθανώς, να σπρώξετε περισσότερους από αυτούς πέρα, μακριά. Στο σημείο αυτό, η ομάδα σας μπορεί να κυνηγήσει τους αποδυναμωμένους εχθρούς, είτε να εξασφαλίσει τους χρήσιμους Στόχους σε όλο το χάρτη.

Screenshot_4

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΗΡΩΕΣ:

Μοργκάνα, Η Έκπτωτη Άγγελος
Η Μοργκάνα μπορεί να τυλίξει τους στόχους της Πόπι με τα μεγάλης διάρκειας Δεσμά του Σκότους, μετατρέποντας τους αντίπαλους ήρωες σε δελεαστικά καρφιά για τη μικρή σφυρηλάτη. Αλλά θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι, ενώ η Πόπι συνεργάζεται καλά με τύπους σαν τη Μοργκάνα και τον Αμούμου, η Απόφαση του Φύλακα μερικές φορές είναι λιγότερο ένα κόλπο σφυριού, αλλά μοιάζει περισσότερο με το χτύπημα ενός σπαθιού διπλής όψης. Σε ομάδες που θέλουν να κρατήσουν τους αντίπαλους κοντά για αγκαλίτσες και wombos, η Πόπι παρασύρεται εεεε… από την πολλή αγάπη, και λειτουργεί ως carry με την Ηρωική Εφόρμηση και την Απόφαση του Φύλακα.

Κογκ’Μο, το Στόμα της Αβύσσου
Η Πόπι ειδικεύεται στο peel, και λειτουργεί τέλεια με τις συνθέσεις ομάδας οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να προστατέψουν τον ξερουλιάρη, απόκρυφο φύλακα και κουτάβι του Κενού. Μπορεί να συνεχίσει να παρεμποδίζει τους Κολοσσούς και τους παίκτες μεσαίας λωρίδας απ’ το να πέσουν πάνω στον σύμμαχό της, ενώ κρατάει το υπέρτατο peel της για ένα μπατσόνι hypercarry που πετάει τον πάλαι πότε εκτελεστή από κει που ήρθε.

Τζάρβαν ο Δ’, το Υπόδειγμα της Ντεμάσια
Ο Τζάρβι είναι όχι μόνο ο τύπος τον οποίο η Πόπι θα θεωρούσε άξιο να αναλάβει το Σφυρί, αλλά και ένας απίστευτος συνεργάτης σε ομαδικές μάχες και ganks πάνω λωρίδας για την δεσποινίδα. Το έδαφος που στρώνει ο Κατακλυσμός είναι ιδανικό για ηρωικές εφορμήσεις, αλλα και το E-Q αποθητικό combo του Τζάρβι μπορεί επίσης να βοηθήσει την Πόπι να προκαλέσει και τα δύο χτυπήματα του Σφυροκοπήματος.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΗΡΩΕΣ:

Έκκο, Το Αγόρι που Θρυμμάτισε το Χρόνο
Η απώθηση ενός πιθανού εκτελεστή χιλιόμετρα μακριά προς τη βάση του είναι γουστόζικο κόλπο, αλλά όχι όταν έχεις κάποιον που μπορεί να επιστρέψει στο σημείο εκκίνησης με το πάτημα ενός κουμπιού. Το γεγονός ότι το δεύτερο κομμάτι του Άλματος Φάσης του Έκκο είναι ουσιαστικά τηλεμεταφορά, σημαίνει ότι μπορεί να διαπεράσει την Ακλόνητη Παρουσία χωρίς πρόβλημα όσο τρέχει να χτυπήσει κάποιον αντίπαλο με το ρόπαλο του. Βάλτε δίπλα σ’ αυτό και την ποσοστιαία Ζημιά στην Υγεία και την ικανότητα να ελίσσεται για να αποφύγει την Ηρωική Εφόρμηση, και έχετε φτιάξει έναν ήρωα τον οποίο η Πόπι θα προτιμούσε να αποφύγει, ευχαριστώ.

Τζάνα, η Οργή της Καταιγίδας
Ο Ανεμοστρόβιλος, αλλά και ο Μουσώνας της Τζάνα μπορούν να διακόψουν την Απόφαση του Φύλακα, και, γενικότερα, η Οργή της Καταιγίδας είναι εξαιρετικά ικανή στο να κρατήσει την Πόπι μακριά από επίδοξα φιλαράκια για το βαρύ μέρος του σφυριού της. Καθώς η Πόπι δεν έχει μια πραγματική ικανότητα που να τις επιτρέπει να μηδενίζει την απόσταση, η έξτρα κινητικότητα της Τζάνα και η ώθηση που λαμβάνει από τον Ούριο Άνεμο, δεν της κάνουν μεγάλη χάρη.

Ιρέλια, Η Θέληση των Λεπίδων
Η Ιρέλια καταφέρνει και πλήττει την Πόπι ακριβώς εκεί που πονάει, διαπερνόντας δηλαδή τις μπόνους αντοχές της Ακλόνητης Παρουσίας για να τις μετατρέψει σε Πραγματική Ζημιά. Ενώ η Ιρέλια δε μπορεί να χρησιμοποιήσει την Ορμή Λεπίδας για να διαπεράσει την ενεργή W της Πόπι, μπορεί να σταθεί μύτη με μύτη με την Φύλακα του Σφυριού και να ανταλλάξει βασικές βολές. Η έξτρα πανοπλία και η Αντοχή Μαγείας με Ζωή κάτω από 40% υπό κανονικές συνθήκες μπορούν να διατηρήσουν την Πόπι στην καρδιά της μάχης, αλλά η Πραγματική Ζημιά απλά αγνοεί τους αριθμούς αυτούς, βάζοντας την Πόπι σε δύσκολη θέση.

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Καλύτερα να πεθάνεις προσπαθώντας παρά μετανιώνοντας! Θα γίνω φωτογράφος ο κόσμος να χαλάσει! Αλλά για την ώρα είπα να ασχοληθώ με την αρχισυνταξία,τα esports και το gaming μιας που έχω χαλάσει άπειρες ώρες της καθημερινότητάς μου σε αυτό.