Η AMD ανακοίνωσε το Radeon Crimson Software

Πριν από λίγες ώρες η AMD ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό

Πριν από λίγες ώρες, η AMD ανακοίνωσε το νέο της λογισμικό

Δεν είναι λίγες οι φoρές, που η AMD έχει βρεθεί να αντιμετωπίζει διαμαρτυρίες για τους drivers της. Κάτι τέτοιο έρχεται να αλλάξει άρδην, με την εταιρία να ανακοινώνει το νέο της λογισμικό με κωδική ονομασία Radeon Crimson Software, το όποιο υπόσχεται περισσότερες επιλογές για τους χρηστές, μεγαλύτερη σταθερότητα και 20% περισσότερες επιδόσεις.

amd crimson

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση δόθηκε έμφαση στα εξής:

Radeon Settings: πρόκειται για ένα νέο interface, το όποιο υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις σε ότι έχει να κάνει με το hardware της AMD. Το νέο user friendly περιβάλλον, υπόσχεται έως και 10 φόρες γρηγορότερη αναγνώριση του display driver και 4 φορές γρηγορότερο setup του AMD Eyefinity, που αφορά τους χρηστές με πάνω από 2 monitors.

12 new or enhanced features: Πολλές νέες ρυθμίσεις κάνουν την εμφάνιση τους, ώστε να δώσουν στο χρήστη τις επιλογές που θέλει στα παιχνίδια του.

Supercharged performance and energy efficiency: Το Radeon Software Crimson επιτρέπει πλέον μέχρι και 33 % πιο γρήγορη φόρτωση του παιχνιδιού και 20% μεγαλύτερες επιδόσεις. Όλα αυτά κάνοντας τις GPU να ζητάνε λιγότερο ρεύμα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση έως και 23% το performance-per-watt ratio.

Seamless stability: Τέλος η AMD υπόσχεται μεγαλύτερη σταθερότητα, καθώς έχει δοκιμάσει πολλούς περισσότερους συνδυασμούς hardware, από ότι με τους Omega drivers.

Συνοψίζοντας, βλέπουμε την AMD να κάνει σημαντικές και ριζικές αλλαγές, σε κάτι που τόσα χρονιά είχαν παραδεχτεί ότι χρειάζονται δουλεία. Αν όλα αυτά ισχύουν μένει να το δούμε.