Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τους Giants

Οι Giants Gaming ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τις θέσεις του Top laner και Jungler για την επερχόμενη season.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

w640xh480_giants

Οι Giants Gaming ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά για τις θέσεις του Top laner και Jungler για την επερχόμενη season, για τα οποία η οργάνωση έκανε την ανακοίνωση την Δευτέρα.

Οι παίκτες τους, Jorge «Werlyb» Casanovas και Frederico «Fr3deric» Lizondo, ξεκίνησαν ήδη να διαπραγματεύονται με Ευρωπαϊκές και Βορειοαμερικάνικες ομάδες του LCS που ενδιαφέρονται για εκείνους, με την άδεια των Giant Gaming, παρά το γεγονός πως τα συμβόλαια τους λήγουν τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τους Giants, αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες είναι απαραίτητο να φύγουν από την ομάδα, απλά τους δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσουν σε άλλες ομάδες παρά τα συμβόλαια τους.

Οι απαιτήσεις για τα δοκιμαστικά των Giants στο αρχικό roster περιλαμβάνει τουλάχιστον να κατατάσσονται στο Master rank, και να ξέρουν άπταιστα Αγγλικά.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο