Διαφορά κλάσης…

League of Legends World Championship: Εύκολα στον τελικό οι SKT T1, 3-0 τους Origen

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

League of Legends World Championship: Εύκολα στον τελικό οι SKT T1, 3-0 τους Origen

banner_finalfight_skt
Απόλυτη επιβεβαίωση των προγνωστικών είχαμε στην αναμέτρηση των SK Telecom T1 με τους Origen, καθώς οι Κορεάτες «σάρωσαν» την ομάδα του xPeke και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Να θυμίσουμε πως στα παιχνίδια κόντρα στους OG δεν αγωνίστηκε ο Faker, την θέση του οποίου πήρε ο Easyphoon.

Origen vs. SKT T1 0-1

Για περίπου 25 λεπτά οι Origen κοίταξαν στα μάτια τους SKT T1, όμως το θαύμα έμεινε μισό. Μετά από ένα απόλυτα ισορροπημένο πρώτο 20λεπτο, οι OG παίρνουν πολύ γρήγορα baron και αρχίζουν να πιέζουν. Όμως μετά το τέλος του buff, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Οι δύο επόμενοι barons πήγαν στους Κορεάτες που με τα τρία threats τους σε μεγάλη μέρα – Marin 7/2/1 με Fiora, Bang 5/2/5 με Kalista και Easyphoon 5/1/5 με Azir – απλά «πάτησαν» τους αντιπάλους τους στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Δείτε το replay, τα picks, τα bans και τους αριθμούς του game

Origen vs. SKT T1 0-2

Στο πρώτο game ο xPeke και οι συμπαίκτες του είχαν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν του μεγάλου φαβορί και δεν την εκμεταλλεύτηκαν. Η ψυχολογία τους όπως ήταν φυσικό έπεσε (φάνηκε άλλωστε) ενώ ο Marin και η παρέα του δεν είχαν διάθεση να ρισκάρουν. Μετά από 36 (βασανιστικά για την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης) λεπτά, το 2-0 είχε έρθει πανεύκολα. Εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς οι SK Telecom T1 που δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους OG. Την διαφορά έκανε ο Bang που επέλεξε Sivir και ολοκλήρωσε το game με 7/1/5 (87,5% συμμετοχή στα kills) που ήταν σε τρομερή μέρα.

Δείτε το replay, τα picks, τα bans και τους αριθμούς του game

Origen vs. SKT T1 0-3

Το τρίτο (και τελευταίο) παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, καθώς ήταν κάτι παραπάνω από προφανές πως η ευρωπαϊκή ομάδα είχε καταθέσει τα όπλα. Το τέλος ήρθε μετά από 25 λεπτά, όμως η είδηση του παιχνιδιού βέβαια ήταν η επιστροφή του Faker που έπαιξε Ryze στο mid (6/1/7) και έδειξε «ορεξάτος» ενόψει τελικού. Το game δεν σηκώνει καμία ανάλυση καθώς οι SKΤ T1 χωρίς ιδιαίτερο κόπο «stompαραn» τους Origen στέλνοντας τους… σπίτι.

Δείτε το replay, τα picks, τα bans και τους αριθμούς του game

Ακολουθεί ο δεύτερος μεγάλος ημιτελικός ανάμεσα σε Fnatic και KOO Tigers το απόγευμα της Κυριακής (15:30). Φαβορί είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης όμως ποτέ μην λες ποτέ!

Περισσότερα νέα για το League of Legends