Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Heroes of the Storm: Η Ευρώπη βρίσκεται στο Group B

Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Heroes of the Storm θα ξεκινήσει σύντομα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Ευρώπη παίζει με τους DK, Tempo Storm και Brave Heart

anons_grupp_680

Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Heroes of the Storm θα ξεκινήσει σύντομα. Είμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά από τη σύγκρουση των καλύτερων ομάδων του Heroes of the Storm, που θα παλέψουν για την 1η θέση. Οι παίκτες της Ευρώπης πάνε στο group B, όπου θα αναμετρηθούν με τους DK, Tempo Storm και Brave Heart.

GROUP А
Team
  • United States Minor Outlying Islands Cloud9
  • China Team YL
  • International Dignitas
  • Taiwan GIA

 

GROUP B
Team
  • International Natus Vincere
  • Korea, Republic of Team DK
  • China Brave Heart
  • United States Minor Outlying Islands Tempo Storm

Η μορφή του group stage είναι ίδια με αυτή των group stages στα περιφερειακά τουρνουά – οι νικητές παίζουνε ενάντια στους νικητές, και οι χαμένοι ενάντια στους χαμένους. Δύο ομάδες από κάθε group θα πάνε στα play off. Τα πρώτα παιχνίδια στα groups θα παιχτούν πριν την έναρξη της BlizzCon 2015. Ο εναρκτήριος αγώνας θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου.

Δεν κατάφεραν όλες οι ομάδες να φτάσουν στο group stage. Μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Κίνας, η eStar Gaming δεν μπόρεσε να βγάλει βίζα έγκαιρα και αντικαταστάθηκε από την Brave Heart. Η Born to Win δεν είχε προβλήματα με τη βίζα. Τώρα όλοι οι παίκτες προετοιμάζονται για την απόδοσή τους στο τουρνουά. Το συνολικό έπαθλο του event είναι $500 000. Θα διεξαχθεί στην Anaheim, της California. Οι τελικοί αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν στην BlizzCon 2015, η οποία θα γίνει στις 6-7 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο