NVIDIA: Αλλαγές στις ενημερώσεις και στο GeForce Experience

Η NVIDIA ετοιμάζει μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που θα γίνεται η διανομή των ενημερώσεων των drivers της

Η NVIDIA ετοιμάζει μία μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που θα γίνεται η διανομή των ενημερώσεων των drivers της

65a

Μέχρι τώρα, οι καινούργιοι drivers γίνονταν διαθέσιμοι στα sites της εταιρείας (NVIDIA.com and GeForce.com) ή μέσω της εφαρμογής GeForce Experience. Πλέον οι drivers θα μπορούν να ενημερωθούν μόνο μέσω της εφαρμογής GeForce Experience. Οι ενημερώσεις μέσω των sites της εταιρείας θα γίνονται ανά τρίμηνο.

Σήμερα η NVIDIA βγάζει ενημερώσεις μία ή δύο φορές τον μήνα, πριν από την κυκλοφορία των νέων μεγάλων τίτλων παιχνιδιών. Για να συμβαδίζουν οι ενημερώσεις των drivers με την κυκλοφορία των καινούργιων παιχνιδιών, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή GeForce Experience. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει από τον Δεκέμβριο, καθιστώντας το GeForce Experience, μία εφαρμογή που θα τιμούν όλοι οι πιστοί της NVIDIA.

64a

Επιπλέον η NVIDIA, πρόσθεσε 5 νέες λειτουργίες στο GeForce Experience, οι οποίες θα επιτρέψουν στον Gamer, να αξιοποιήσει πλήρως το GeForce Hardware του.

  • Ενημερώθηκε το in-game overlay – το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε λειτουργίες streaming, recording και screengrabbing
  • Νέα λειτουργία broadcast (ζωντανό gameplay stream σε Twitch και YouTube στα 1080p – 60 FPS)
  • GameStream Co-Op, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να «μεταφέρουμε» το παιχνίδι μας μέσω διαδικτύου, σε έναν φίλο μας και αυτός στο browser του, θα μπορεί να παίξει για εμάς (Ελάχιστη ταχύτητα internet 7Mbps και στους 2 χρήστες)
  • In-home GameStream, δηλαδή δυνατότητα streaming του παιχνιδιού σας στη τηλεόραση με ανάλυση έως 4K Ultra HD, 60 FPS και ήχο 5.1-καναλιών
  • Τέλος, η λειτουργία «Άμεσο Replay», μας επιτρέπει να δούμε το gameplay μας σε βίντεο
Tags

Nothing is true. Everything is permitted.