Το EU Road to Blizzcon Heroes of the Storm Championship έφτασε στο τέλος του

Πρωταθλητές του Heroes of the Storm οι Natus Vincere

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Πρωταθλητές του Heroes of the Storm οι Natus Vincerenavi_chempioni_evropi_960_ang

Το ευρωπαϊκό Heroes of the Storm World Championship — Road to BlizzCon έφτασε στο τέλος του και έστεψε πρωταθλητές τους Na’Vi, οι οποίοι κυριάρχησαν των Dignitas, σκοράροντας 3-0.

Η ομάδα ξεκίνησε την πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου στο HWC July Open, τον πρώτο προκριματικό γύρο για τους ευρωπαϊκούς τελικούς, όπου μπορεί να ηττήθηκε, αλλά ανασυγκρότησε τις δυνάμεις τις και έφτασε στο Low Bracket. Στη μάχη με τους Ισπανούς Team Liquid επικράτησε με τελικό σκορ 4-1, εξασφαλίζοντας τη θέση της στον ευρωπαϊκό τελικό.

Όλο το καλοκαίρι εξασκούνταν οι Natus Vincere για να είναι σε φόρμα για τους τοπικούς τελικόυς και το Σεπτέμβριο τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο bootcamp για να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους και να δουλέψουν πάνω σε κάποιες στρατηγικές. Αν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες στο λεγόμενο «γκρουπ του θανάτου», επιβίωσαν στα playoffs με αυτοπεποίθηση και με δυο γρήγορες νίκες εναντίον των Pirates in Pyjamas και Team Dignitas εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση στο group.

CQeysQJWEAAVbp8

Τα matches του Group B καθόρισαν τους αντιπάλους του ημιτελικού για τους Natus Vincere. Αυτοί ήταν οι Gamers2, οι οποίοι είναι σίγουρα ισχυροί αντίπαλοι, αλλά το match δεν κράτησε πολύ, αφού οι Na’Vi κατάφεραν με τρεις νίκες να φτάσουν στον τελικό χωρίς καμία απώλεια. Στον τελικό οι Natus Vincere συνάντησαν τους Team Dignitas. Η μάχη στον πρώτο map ήταν λίγο πολύ ίση, αλλά στα επόμενα δύο games οι Na’Vi κυριάρχησαν ξεκάθαρα και στέφθηκαν νικητές στο τουρνουά Heroes of the Storm, αποσπώντας το έπαθλο των 40.000 δολλαρίων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους νικητές εδώ.

Πηγή: Natus Vincere

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.