Το Americas Championship για το Heroes of the Storm έφτασε στο τέλος του

Το τουρνουά Heroes of the Storm έληξε με 5 παιχνίδια γεμάτα ένταση

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το τουρνουά Heroes of the Storm έληξε με 5 παιχνίδια γεμάτα ένταση

w640xh480__DSC5975

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το BizzCon 2015 και το Americas Championship μόλις ολοκληρώθηκε. Στον τελικό έφτασαν οι Cloud9, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τους Tempo Storm: ένα αναμενόμενο ζεύγος με ένα όχι και τόσο αναμενόμενο αποτέλεσμα, αφού οι Cloud9 σκόραραν 3-2 εναντίον των Tempo Storm, κατακτώντας τον τίτλο του νικητή μαζί με 40.000 δολλάρια. Πριν το τουρνουά, ο DunkTrain των Cloud9 είχε δηλώσει ότι η ομάδα θα κερδίσει, επειδή είναι η καλύτερη στη Β. Αμερική και σκοπεύει να το αποδείξει. Φαίνεται πως πράγματι το απέδειξε.

Στο πρώτο game στο Cursed Hollow, υπερίσχυσε το two-warrior composition των Cloud9, ενώ ιδιαίτερη σημασία είχε ο σωστός χειρισμός του King Leoric από τον KingCaffeine, με αποτέλεσμα το snipe composition των Tempo Storm να αποδειχθεί αναποτελεσματικό. Το δεύτερο παιχνίδι στο Dragon Shire κύλησε και πάλι υπέρ των Cloud9, οι οποίοι αντιμετώπισαν τους Tempo Storm με ένα snipe composition των Arthas, Johanna, Uther, Kerrigan και Tyrande.

Στο τρίτο game όμως οι Tempo Storm είχαν το πάνω χέρι παίζοντας χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο και με τις γνωστές τους τακτικές. Οι Cloud9 έχασαν αρκετούς heroes στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον πρώτο τους Immortal, ενώ έχασαν σε teamfight εναντίον του Immortal και μαζί τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το τέταρτο game στο Sky Temple ήταν και πάλι υπέρ των Tempo Storm, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις του Uther με τη Sonya και τον Arthas και το double warrior composition τους νίκησε το snipe composition των Cloud9.

Το τελευταίο game στο Blackheart’s Bay ήταν καθοριστικό και αυτό που έστεψε τους Cloud9 πρωταθλητές του Heroes of the Storm. Αναμένουμε να δούμε την πορεία της ομάδας στο BlizzCon το Νοέμβριο.

Πηγή: The Score

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.