Το Digital Universe επιστρέφει!

Το GameSpace.gr και το Techmaniacs.gr και το New York College, διοργανώνουν το 2ο Digital Universe


Το GameSpace.gr και το Techmaniacs.gr, σε συνεργασία με το New York College, διοργανώνουν το 2ο Digital Universe, στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2015, στο New York College της Καλλιθέας (Θεσσαλονίκης 286). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 το πρωί της κάθε μέρας, με την δράση να συνεχίζεται μέχρι το βράδυ.

Αυτή τη φορά όχι μία, αλλά δύο ημέρες με πολύ Gaming, έκθεση τεχνολογικών προϊόντων, ομιλίες, διαγωνισμούς, τουρνουά καθώς και πολλά δώρα για όλους.

Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε τουρνουά League of Legends, CS: GO, HearthStone, Dota 2, Mortal Kombat X, PES 2016 και Project Cars, καθώς και σε διαγωνισμούς Cosplay, Fan Art, και Card Games.

Ότι χρειάζεται να ξέρετε για τα λάβετε μέρος στα τουρνουά και τους διαγωνισμούς.

Θα πραγματοποιούνται ομιλίες από γνωστούς YouTubers, Ιστοσελίδες, και Special Guests! Ακόμα, θα γίνουν παρουσιάσεις από Game, Software, Android και Web developers. Παράλληλα θα υπάρχουν live ραδιοφωνικές εκπομπές από το GameWorld.gr, το Greek Otaku Radio και τους Sons Of Gaming. Δείτε το πρόγραμμα.

Ανάμεσα στα άλλα, οι παρουσιάσεις των περιπτέρων θα περιλαμβάνουν Virtual Reality και Overclocking από την ομάδα KRONOS PRO OC. Στον χώρο θα πραγματοποιηθεί έκθεση από το RetroComputers.gr, που θα περιλαμβάνει retro υπολογιστές και κονσόλες, για να τις δείτε και να παίξετε μαζί τους. Τέλος, μέσα από το Cosplay Workshop θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε να φτιάχνετε τις δικές σας στολές Cosplay.

Ο χώρος της εκδήλωσης είναι προσβάσιμος από τον ηλεκτρικό, στις στάσεις Ταύρος και Καλλιθέα, σε απόσταση 300 μέτρων από τον κάθε σταθμό.

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε για ακόμα μια φορά την απόλυτη Gaming και Τεχνολογική εμπειρία!

Είσοδος δωρεάν!

Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης είναι η RAZER και η AXE.

Ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην εκδήλωση, τους Gold χορηγούς, Roccat, Pizza Fan, SteelSeries, IGE, Sony Mobile Greece, LG Electronics Hellas S.A., Cosmote, OtakuStore.gr, Bandai Namco Entertainment, eSports.gr, Lan-Arena.gr και Economacos.

Ευχαριστούμε ακόμα τους Silver χορηγούς, AnimeHouse.gr, FantasyShop.gr, Hell Energy Drink, AngryNerd.gr, Polytope, CD Media, Sennheiser, Logitech, Virtuallity.gr, RetroComputers.gr, Dove, Enarxis Dynamic Media, Sevenspots, e-food.gr, και Exodus.

Τέλος, ευχαριστούμε το GameWorld.gr, το Pentakill.gr, το Greek Otaku Radio, το Alttab.gr, το League of Bronze και το Dota-2.gr για την συνεισφορά τους στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Υπό την αιγίδα της ΕΛ/ΛAK και της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος.

Η εκδήλωση

Περισσότερες πληροφορίες: Digiu.eu

~Digital Universe #2 – Η γιορτή της Τεχνολογίας και του Gaming~~ Digital Universe #2 – Η γιορτή της Τεχνολογίας και του Gaming ~ Η εκδήλωση: https://goo.gl/DWGbeiΣύντομα θα είναι διαθέσιμη και η ιστοσελίδα: http://digiu.euΣας περιμένουμε όλους! #digiu #Gaming #Technlogy #VR #TournamentsCredits to ConstructProd for the music.YT Channel: http://tinyurl.com/opyfzm8

Posted by Gamespace.gr on Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015