«Αυλαία» για το τουρνουά Enter The Storm #3 του Heroes of the Storm

Τέσσερα φοβερά games έκριναν το μεγάλο νικητή του τουρνουά Heroes of the Storm

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Τέσσερα φοβερά games έκριναν το μεγάλο νικητή του τουρνουά Heroes of the Storm

ETS3coverx750

Δύο μήνες και μία μέρα μετά την έναρξη του Enter The Storm #3, το οποίο ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου, οι Bob? συναντούν τους ALTERNATE Fancy στον τελικό. Τον τίτλο κατέκτησαν επάξια οι Bakery, Snitch, adrd, Atheroangel και Zarmony, οι οποίοι εμφανίζονται με το όνομα ομάδας Bob? μάλλον για τελευταία φορά σε τουρνουά.

xhart

Οι ATN Fancy έπαιξαν το τουρνουά της ζωής τους, νικώντας μεγάλα ονόματα όπως οι  Na’Vi και οι Virtus.Pro, καθώς και τους Bob? στους upper bracket finals. Με τις πρόσφατες προσθήκες subs όπως οι GerdamHerd και Nurok, οι ATNF έγιναν γρήγορα μια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα. Περισσότερα για τους ALTERNATE Fancy μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι Bob? από την άλλη ήταν εδώ και κάποιο διάστημα κάτι σαν την «ομάδα της επαγγελίας» δείχνοντας πολλές φορές την ικανότητά τους να κερδίσουν τις καλύτερες ομάδες. Η μόνη ομάδα που κατάφερε να νικήσει τους Bob? αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν η ATNF. Η δεύτερη νίκη τους εναντίον των Team Liquid έστειλε τους Bob? στον τελικό. Περισσότερα για τους Bob? μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Πρώτο game: Bob Question Mark vs. ATN Fancy – Tomb of the Spider Queen
Στην τελευταία σειρά από games, η οποία ξεκίνησε με τον Tomb of the Spider Queen, και οι Bob και οι ATNF έπαιξαν με double warrior compositions. Οι ATNF προτίμησαν να μην επιλέξουν heroes όπως οι Kael’thas και Sylvanas, ενώ οι Bob προτίμησαν τους Kharazim και Zeratul, στοχεύοντας στην υψηλή κινητικότητα. Οι Bob έκαναν πρώτοι summon τους webweavers, οπότε πήραν πρώτοι και τα heroics. Έτσι, διατήρησαν το πλεονέκτημα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με διαφορά τριών levels σε κάποιες στιγμές, και κέρδισαν το πρώτο game.

Δεύτερο game: Bob Question Mark vs. ATN Fancy – Sky Temple
Στο δεύτερο παιχνίδι στο Sky Temple, οι Bob έκαναν ban τον Thrall, γνωρίζοντας την αγάπη των ATNF για το συγκεκριμένο hero κατα τη διάρκεια του τουρνουά και επέλεξαν να παίξουν εναντίον των heroes με τους οποίους είχαν συνηθίσει πειρσσότερο. Οι ATNF δημιούργησαν ένα triple warrior composition, με την Jaina για damage, ενώ οι Bob επανέφεραν τη Sonya, την οποία είδαμε να επιλέγεται απροσδόκητα πολλές φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Το δεύτερο game ήταν πιο σκληρό και είδαμε μάχες σώμα με σώμα, καθώς το πλεονέκτημα δε διατηρούσε σταθερά καμία από τις δύο ομάδες. Η Sonya ωστόσο αποδείχτηκε αναποτελεσματική εναντίον των ATN Fancy, και μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια των Bob για boss steal, οι ATNF κέρδισαν το δεύτερο game.

lu

Τρίτο game: Bob Question Mark vs. ATN Fancy – Dragon Shire
Το τρίτο game ξεκίνησε με την επιλογή του Kharazim, τον οποίο επέλεξε και πάλι ο Bakery, δείχνοντάς μας πόσο πολύτιμος του είναι. Όπως συνέβη και στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Zeratul αγνοήθηκε για το πρώτο μισό του draft. Ωστόσο, απροσδόκητη ήταν η τελική επιλογή του Chen για τους Bob Question Mark, ενός hero που έχουμε δει λίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν. Οι ATNF απάντησαν πάλι με triple warrior composition, αυτή τη φορά αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Zagara.
Στις αρχές του παιχνιδιού είδαμε τη δύναμη του Chen στο tanking, ο οποίος κατα τη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πίεζε τους αντιπάλους του στην top lane. Η ικανότητα των Bob να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το map objective τους οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου Dragon Knight στο παιχνίδι. Οι ATNF δεν κατάφεραν να το διαχειριστούν και οι Bob κέρδισαν το τρίτο game με διαφορά τριών levels.

Τέταρτο game: Bob Question Mark vs. ATN Fancy – Battlefield of Eternity
Τον Battlefield of Eternity map επέλεξαν οι Bob για το τέταρτο παιχνίδι, αφού έχουν δείξει πως το map objective είναι του χεριού τους. Οι Bob έπαιξαν με Kharazim, ενώ τον Zeratul επέλεξαν αυτή τη φορά οι ATNF. Ο Zeratul κατεδίωκε τον monk καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά οι Bob εξακολουθούσαν να ξεχωρίζουν στις σημαντικές team fights και πήραν και τους τρεις Immortals. Σε αυτό το game ειδικά βλέπουμε την αργή αλλά σταθερή  κυριαρχία που είναι χαρακτηριστικό των Bob τελευταία. Έτσι, οι Bob κατάφεραν να κερδίσουν το τέταρτο game, το Enter The Storm #3 τουρνουά, και το πρώτο έπαθλο.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.