Τα προγνωστικά μας για το τουρνουά LoL στη ΔΕΘ

Φέτος, το τουρνουά League of Legends που θα διεξαχθεί στη ΔΕΘ είναι με διαφορά το ποιο αμφίρροπο και το ποιο δυνατό από όλα όσα έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας.

Φέτος, το τουρνουά League of Legends που θα διεξαχθεί στη ΔΕΘ είναι με διαφορά το ποιο αμφίρροπο και το ποιο δυνατό από όλα όσα έχουν διεξαχθεί στη χώρα μας.

Δύο όμιλοι φωτιά με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ανανεωμένα rosters. Δυσκολεύει λίγο τα προγνωστικά μιας και δεν έχουμε δει «στο γήπεδο» τις περισσότερες από αυτές τις ομάδες και είναι black boxes.

Παρόλα αυτά, και με εξαίρεση την κατά τα 4/5 Σερβική ομάδα των REG η οποία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος της άγνωστη στο Ελληνικό κοινό, για όλες τις άλλες ομάδες θα μπορούσαμε να κάνουμε μια προσέγγιση και να τολμήσουμε κάποια προγνωστικά για αυτό το τόσο δυνατό και ενδιαφέρον τουρνουά.

eg2015

Να δούμε κατ’ αρχάς τους 2 ομίλους:

1ος όμιλος: onTop – Void Gaming – Elysium Gaming – Team In Game

2ος όμιλος: REG – Different Dimension – REG.Virtual – Epic Avalance

 

Από τις 8 ομάδες θα ξεχωρίσουμε σε πρώτη φάση 5. Αυτές είναι από τον πρώτο όμιλο onTop , Elysium, VG και από τον δεύτερο Different Dimension και REG Virtual.

Οι onTop έχει εξελιχθεί σε μια παραδοσιακή δύναμη που όμως δεν έχει έναν μεγάλο τίτλο στη ζώνη της. Τώρα με την προσθήκη των εγκεφάλων της Void Gaming ελπίζει σε καλύτερο πλασάρισμα και ακόμα και κατάκτηση του τίτλου!  Έχουν δέσει όμως;

Elysium Gaming. Σταχτοπούτα; Δεν έχουν δείξει τίποτα ως οργανισμός στο League of Legends αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα. Ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

Void Gaming. Μπορεί μια ομάδα να λέγεται VG χωρίς owner και oath; Πολύ δυνατή ομάδα αλλά πολύ νέα που φτιάχτηκε για τη ΔΕΘ. Δεν είναι ομάδα, είναι 5 καλές μονάδες.

Different Dimension. Η δύναμη στην Ελληνική League of Legends σκηνή…  Μια ομάδα που έχει Warrior Lady και WildPanda στο roster της δεν μπορείς να μην την υπολογίζεις.

REG.Virtual. Το άγνωστο φοβίζει by default.

Θα ρισκάρω μια πρόβλεψη:
Μεγάλος τελικός: Different Dimension Vs Elysium

Μικρός τελικός : onTop Vs REG.Virtual

Οι δικές σας προβλέψεις;

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983