Έρχεται η βελτιωμένη έκδοση του Xbox One

Την έκδοση Xbox One Elite bunlde ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft

Την έκδοση Xbox One Elite bunlde ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft

XBOXELITE

H κονσόλα παρουσιάστηκε με τον αναβαθμισμένο δίσκο 1TB τεχνολογίας SSHD (περισσότερα θα δούμε στην συνέχεια), καθώς και το νέο Elite χειριστήριο. Η Microsoft περιέγραψε την αναβαθμισμένη παιχνιδομηχανή ως την «απόλυτη gaming εμπειρία».

Ο Phil Spencer, είχε αναφέρει τον Οκτώβριο του 2014, ότι η ελαχιστοποίηση του loading time ήταν ψηλά στην λίστα προτεραιοτήτων της εταιρείας. Η αναβάθμιση του δίσκου, θα βοηθήσει απόλυτα στην επίτευξη του παραπάνω στόχου, μιας και τα saves αποθηκεύονται στο solid state μέρος του δίσκου, κάτι που θα μειώσει κατα 20% το loading time σε λειτουργία energy-saving.

Στο bundle  εμπεριέχετε και το  Elite Xbox One wireless controller. Το συγκεκριμένο μπορεί να συνδεθεί και με όλα τα PC που έχουν Windows 10. Πρόκειται για ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο controller, το οποίο ο χρήστης μπορεί να το προσαρμόσει όπως αυτός επιθυμεί, ρυθμίζοντας και τα 14 inputs του χειριστηρίου. Όποιος επιθυμεί να το αγοράσει μεμονωμένα, θα «ελαφρύνει» την τσέπη του κατά $150.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η «Lunar White» έκδοση του standard Xbox controller. Θα κυκλοφορήσει τέλη Σεμπτέμβρη, ενώ η τιμή του θα είναι στα $65.

LUNARWHITE

Το Xbox One Elite θα κυκλοφορήσει στις αγορές τον Νοέμβριο με τιμή $500. Μένει να δούμε αν αυτή η βελτιωμένη έκδοση αρκεί για να κλείσει η ψαλίδα μεταξύ του Xbox One και του PS4.