Οι εξελίξεις των Heroes of the Storm matches στο MSI MGA 2015

Με τρία 2-0 ξεκίνησε το παγκόσμιο τουρνουά Heroes of the Storm και StarCraft II

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Με τρία 2-0 ξεκίνησε το παγκόσμιο τουρνουά Heroes of the Storm και StarCraft II 

mga

Στο PAX Prime διεξάγεται το πρώτο offline τουρνουά Heroes of the Storm στο οποίο συμμετέχουν οκτώ ομάδες, εκ των οποίων οι επτά προκρίθηκαν και η μία (Cognitive Gaming) προσκλήθηκε να συμμετάσχει. Το έπαθλο για το οποίο μάχεται η κάθε ομάδα είναι $50.000.

hEROESOF THE STORM msi-mga TEAMS-1 (1)

Ωστόσο, μόλις πριν την έναρξη του event, ενημερωθήκαμε πως η ομάδα eStar Gaming δεν κατάφερε να φτάσει στο PAX Prime λόγω επιπλοκών με την visa των μελών της. Έτσι, οι Cloud9 πέρασαν αυτόματα στην επόμενη φάση.


Στην πρώτη σειρά  matches είδαμε τους myRevenge.VS,από τη Σιγκαπούρη εναντίον των Team Liquid από την Ισπανία. Οι Team Liquid νίκησαν γρήγορα τους myRevenge.VS. Οι τελευταίοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους Team Liquid επιλέγοντας το Murky (και ελπίζοντας να αντιμετωπίσουν τον Leoric) αλλά οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς. Οι Team Liquid ήταν μονίμως κυρίαρχοι στο παιχνίδι, μη δίνοντας στους myRevenge.VS καν την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Με τους Team Liquid να προηγούνται συνεχώς σε level και τους myRevenge.VS να χάνουν κάθε fort, η μάχη έληξε 2-0 υπέρ των Ισπανών.

Το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν οι MVP Black εναντίον των Virtus.Pro. Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε τι ακριβώς πήγε στραβά με τους ηττημένους. Ίσως δεν έχει να κάνει με το τι έκαναν οι ηττημένοι λάθος, απλά με το τι έκαναν οι Team Liquid και οι MVP Black σωστά. Ο Double warrior παίχτηκε τέλεια και από τις δύο νικήτριες ομάδες, με τους Kael’Thas και SGT.Hammer να προκαλούν heavy damage στις αντίπαλες ομάδες.

Το πιο συναρπαστικό match μάλλον μας το κράτησαν για το τέλος, καθώς οι COGnitive Gaming και οι Tempo Storm επανέφεραν τον ενθουσιασμό σε ένα broadcast που ταλαιπωρούνταν από disconnects. Οι COGnitive έδειξαν ότι η διαφορά στις ικανότητες ανάμεσα στις κορυφαίες NA teams δεν είναι τόσο τεράστια όσο την παρουσιάζουν οι casters. Παίζοντας φοβερά με τον Butcher, οι COG πίεσαν το παιχνίδι στο Dragon Shire. Μόνο μετά από μια πειστική μάχη από τους Tempo Storm έγινε ξεκάθαρο ποιος θα ήταν ο νικητής. Μπορείτε να δείτε το match εδώ και κάθε match του MSI εδώ.

match

Πηγή: Gosu Gamers

 

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.