Νέος hero και δύο maps για το Overwatch [Gamescom 2015]

Παρουσίαση ενός καινούριου hero και δύο maps για το Overwatch στη Gamescom

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Παρουσίαση ενός καινούριου hero και δύο maps για το Overwatch στη Gamescom

CLiLXu-UMAAkf5y.png large

Το Overwatch είναι το πρώτο FPS της Blizzard και είναι ένα δωρεάν team-based shooter. Παρουσιάστηκαν δύο maps:

  • Volskaya Industries: Σε ρωσικά εδάφη με δύο control points και κινούμενες πλατφόρμες.
  • Numbani: Σε αφρικανικά εδάφη, είναι η πιο τεχνολογικά εξελιγμένη πόλη του μέλλοντος στο Overwatch. Είναι hybrid map, με εναλλασσόμενα objectives. Αρχικά οι παίκτες πρέπει να πιάσουν ένα payload και στην συνέχεια ακολουθεί escort objective.

Οι παίκτες μπορούν να κάνουν knock out τους χαρακτήρες από το map και αυτοί με καλή κινητικότητα μπορούν να βρουν πιο σύντομους δρόμους μέσα στο χάρτη.

Ο νέος ήρωας που ανακοινώθηκε είναι ο Lucio, ο 16ος ήρωας του Overwatch. Είναι από το Ρίο, έχει skates και τζίβες, κάποτε ήταν DJ και έχει ένα bubble gun, το Sonic Amplifier με δύο firing modes, το οποίο χρησιμοποιούσε κατά των καταπιεστικών δυνάμεων στη Βραζιλία. Το firing mode είναι ένα four-round burst και το δεύτερο ένα ισχυρό knock-back. Το χαρακτηριστκό του είναι η μουσική. Έχει ένα τραγούδι για healing των μελών της ομάδας του και ένα για speed boost. Η ability του είναι η Amp It Up, με την οποία αυξάνονται τα bonus από τα δύο τραγούδια. Με τα skates του μπορεί να ανεβαίνει σε τοίχους και να πηδάει από τοίχο σε τοίχο. Η ultimate ability του είναι μια ισχυρή support mechanic με όνομα Sound Barrier. Ο Lucio χτυπάει τον ενισχυτή του στο έδαφος και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας για την ομάδα του, παρέχοντας επίσης health.

Αυτά μάθαμε σήμερα από τη Blizzard για το Overwatch, περισσότερες πληροφορίες στην συνέχεια της Gamescom.

Πηγές: VG247, Eurogamer

Περισσότερα νέα για το Overwatch

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.