Η άνοδος του Black King στο Heroes of the Storm

O King Leoric αναρριχείται στην κορυφή του Heroes of the Storm!

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O King Leoric αναρριχάται στην κορυφή του Heroes of the Storm!

The_Black_king_rises-750

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε πιο πολύ King Leoric από ποτέ τόσο στη Βόρεια Αμερική όσο και στην Ευρώπη! Η Κορέα και η Κίνα έσπευσαν να αγοράσουν τον Leoric μόλις κυκλοφόρησε. Οι παίκτες αυτών των χωρών έχουν δείξει την προτίμησή τους για τους double warriors και τους επιθετικούς bruisers όπως ο Arthas, και αυτή ακριβώς η προτίμηση επέτρεψε στον King Leoric να γίνει αμέσως μέρος της ανταγωνιστικής σκηνής. Το μυστικό δεν άργησε να αποκαλυφθεί: ο Leoric είναι ένας δυνατός ήρωας.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα: το warrior damage και το tankiness που ξεπερνούν το μέσο όρο, η ποικιλία ταλέντων, η απίστευτη κινητικότητα και η δύναμη με την οποία μπορεί να αντιμετωπίσει κορυφαίους ήρωες. Ο Leoric είναι φοβερά αποτελεσματικούς εναντίον του Muradin και της Johanna (επειδή το Drain Hope dealing προκαλεί damage στο max HP) ενώ το Wraith Walk και το Entomb είναι ένας συνδυασμός που δεν μπορούν να αποφύγουν η Jaina ή ο Kael’ Thas. Είναι σχεδόν εύκολο να ξεχάσουμε το trait του Leoric, το Undying, που δημιουργεί ευνοϊκές ανταλλαγές ηρώων 1 προς 1 και σε ορισμένες περιπτώσεις απειλεί τον πυρήνα της αντίπαλης ομάδας.

Οι ήρωες με το μεγαλύτερο ποσοστό νίκης για την προηγούμενη βδομάδα:

Screen Shot 2015-08-01 at 5.06.57 PM (1)

Τα ποσοστά των στατιστικών πρέπει να τα βλέπει κάποιος με κριτικό μάτι για να διαχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα. Όχι, οι The Lost Vikings δεν είναι ξαφνικά στην κορυφή πάλι, κέρδισαν μόνο 5 φορές, οπότε το ποσοτό κέρδους 71% δεν είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Butcher με 6 νίκες και τη Li Li με 7 νίκες.

Πηγή: Gosu Gamers

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.