Συνέντευξη με την ομάδα Call of Duty των On Top

H ομάδα Call of Duty των On Top, μας μιλάει σχετικά με την σταθερή πορεία της καθώς και τις επιτυχίες της

Για ακόμη μια φορά η Call of Duty, ομάδα των On Top διεκδικεί την πρώτη θέση

11745440_439788656211211_3667380269971501241_n

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, πως όταν νέα άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πάρουν μέρος σε κάποια διοργάνωση, είναι αξιέπαινη όλη η συλλογική τους προσπάθεια. Βέβαια τι μπορούμε να πούμε για την ομάδα Call of Duty των On Top;

Για ακόμη μια φορά μας απέδειξε πως η συλλογική προσπάθεια καθώς και το πλήρως ομαδικό πνεύμα αποφέρει καρπούς. Οι On Top κατάφεραν να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα που διοργάνωσε το GameAthlon. Αντιμέτωποι με πολλούς αλλά και ικανούς παίκτες, μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως η πρώτη θέση τους ανήκει.

Έχοντας ήδη αρκετές διακρίσεις ως ομάδα καθώς και ξεχωριστά ως παίκτες, θεωρήσαμε καλό να τους κάνουμε κάποιες ερωτήσεις, τόσο για την πορεία τους αλλά και τους στόχους τους, για το κοντινό μέλλον.

11751775_439788642877879_7791532497285050056_n

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αποκλειστική συνέντευξη μας με τους On Top:

Αρχικά, ποιο θεωρείτε πως είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η αφοσίωση στο παιχνίδι, η καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουμε για τη βελτίωση μας καθώς και η προσωπική αξιολόγηση μας έτσι ώστε να γνωρίζουμε σε ποια πράγματα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, και σε ποια πρέπει να δουλέψουμε για να τα διατηρήσουμε το επίπεδο που επιθυμούμε».

Πιστεύετε πως υπάρχουν αρκετές διοργανώσεις Call of Duty στην Ελλάδα

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από τον αριθμό των διοργανώσεων αλλά κατανοώ ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και προσπαθώ όσο μπορώ και εγώ από την πλευρά μου να βοηθάω έτσι ώστε να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερες διοργανώσεις».

Τι είναι αυτό που θα προτείνατε σε μελλοντικούς διοργανωτές;

«Οι προτάσεις που θα κάναμε νομίζω είναι αρχικά να επικοινωνούν με άτομα από το Community έτσι ώστε να γνωρίζουν τις οποίες δυσκολίες υπάρχουν και να βρίσκουν τρόπους για να τις ξεπερνάνε. Έπειτα θα πρέπει να υπάρχει μια σωστή οργάνωση έτσι ώστε να μην δημιουργούνται πρόβλημα στους παίκτες, από τους θεατές, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Τέλος να διοργανώνουν όσο το δυνατόν περισσότερα events το χρόνο».

Τι το ξεχωριστό έχουν οι ξένες διοργανώσεις από τις ελληνικές όσον αφορά το Call of Duty;

«Όσον αφορά τις ξένες διοργανώσεις υπάρχει άρτια κατανόηση των αναγκών των παικτών και οι διοργανωτές τους προσφέρουν τις ιδανικότερες συνθήκες για να μπορούν να αποδίδουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους. Παράλληλα υπάρχουν και πολύ μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα τα οποία καθιστούν πιο ελκυστικά τα events, προσελκύοντας έτσι και περισσοτέρους θεατές».

Πως θα σας φανεί το μεταβατικό στάδιο από Xbox σε PS4;

«Είναι ένα δύσκολο στάδιο, ειδικά για το ελληνικό Community, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι αυτά τα χρονιά. Αυτή η αλλαγή είναι εάν επιπλέον αισθητό βάρος, το οποίο πιστεύω ότι θα ξεπεράσει το Community πάρα τις όποες δυσκολίες. Αυτό θα επιτευχθεί, γιατί πιστεύω πως όσα κάνουμε, γίνονται επειδή πάνω απ’ όλα το αγαπάμε και περνάμε καλά με αυτό».

11755881_439788649544545_2861185870200771436_n

Πως είναι η Competitive σκηνή στην Ελλάδα;

«Είναι μια σχετικά μικρή σκηνή συγκριτικά με άλλες όπως αυτή του League of Legends, αλλά πιστεύω ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει κυρίως ποιοτικά, δηλαδή εκτός του ότι αρχίζουν όλο και περισσότεροι να ασχολούνται με το Call of Duty, παράλληλα το βλέπουν και πιο σοβαρά. Για να μην αναφέρουμε όμως μόνο τα θετικά, πιστεύω ότι είναι και μια ανώριμη σκηνή η οποία έχει πολλά να μάθει τα επόμενα χρονιά».

Πως νιώθετε για την νίκη σας στο GameAthlon; Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση μας τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά. Προφανώς η νίκη είναι αυτό για το οποίο πηγαίναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που την πετύχαμε. Όσον αφορά επόμενους στόχους, αρχικά όπως όλοι πρέπει να ξεκουραστούμε για λίγο καιρό γιατί περάσαμε μια πιεστική χρονιά και λίγη ξεκούραση επιβάλλεται. Ο επόμενος είναι η κατάκτηση του τουρνουά που θα γίνει στη ΔΕΘ».

Μέχρι σήμερα τι έχετε καταφέρει ως ομάδα;

«Ως ομάδα φέτος κατακτήσαμε το τουρνουά που έγινε στο GameAthlon, καθώς επίσης έχουμε και διάφορες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσω διάφορων Online tournaments, από τις οποίες η πιο αξιοσημείωτες είναι η 1η θέση σε ένα Ergo event, καθώς και η 2η μετά από μια εβδομάδα».

Όσον αφορά το Call of Duty, πιστεύετε πως μπορούμε να φτάσουμε στην Ελλάδα στα επίπεδα του εξωτερικού;

«Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που ασχολείται έστω και λίγο με οποιοδήποτε Sport στη χωρά μας, καταλαβαίνει αμέσως ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για διάφορους λογούς. Αρχικά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές για να γίνουν τα τουρνουά του εξωτερικού, ενώ δεν υπάρχουν και τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα. Όμως, νομίζω ότι το πιο σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ λιγότεροι θεατές, απ’ ότι συνολικά σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη».

Με τι άλλο ασχολείστε εκτός του Professional Gaming;

«Εγώ εκτός από το Gaming σπουδάζω και προσπαθώ να έχω όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένο πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορώ να ασχολούμαι και με τα δυο, αλλά να έχω και μια προσωπική ζωή όπως κάθε φοιτητής στη χωρά μας».

11707447_439788692877874_4413772342697103775_n

Εμείς από μεριά μας, ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην ομάδα. Η συμβουλή που δίνουμε σε όσους προσπαθούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, δεν είναι άλλη από το να παραμένουν ενωμένοι για όσο περισσότερο καιρό μπορούν. Έχοντας  πάντα ως γνώμονα το να περνάνε καλά αλλά και να προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους τους χωρίς να τα παρατάνε με την πρώτη αποτυχία.

Μπορείτε να βρείτε τους On Top  παρακάτω:

Tags