Ανασκόπηση Σ/Κ – Συγχαρητήρια στον DoublePrince

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθησαν τα τελικά σε δύο τουρνουά League of Legends

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, διεξήχθησαν τα τελικά σε δύο τουρνουά League of Legends

Από μεριάς Gamespace, να δώσουμε συγχαρητήρια στους Different Dimension που επιβεβαίωσαν την πρωτοκαθεδρία τους στην Ελλάδα και κατέκτησαν και τους δύο τίτλους, παρά τα προγνωστικά τα οποία έδειχναν Void Gaming.

Untitled-1

Ειδικά στον τελικό του esports.gr, που οι VG είχαν κερδίσει τους DD στο winner bracket και ξαναβρεθήκαν στον τελικό -μιας και οι DD κέρδισαν τους onTop στο losers bracket- περιμέναμε πως εύκολα ή δύσκολα οι VG (που ξεκίναγαν από το 1-0) θα κατακτούσαν το τουρνουά. Τελικά οι Different Dimension πήραν τη πρώτη θέση με 3-2.

Στον τελικό του e-food.gr, διαγωνίστηκαν οι Different Dimension με τους Razor’s Edge Gaming (REG). Στα ημιτελικά οι DD απέκλεισαν τους VG και οι REG απέκλεισαν τους onTop.

Στον ημιτελικό onTop vs REG υπήρχε έντονο άρωμα Gamespace. Από τη μια οι onTop που παίζανε με το logo του Gamespace.gr στην εμφάνιση τους και από την άλλη οι REG να έχουν στις τάξεις τους και να τους οδηγεί ένας παίκτης που ανήκει στην ομάδα του GameSpace (το Σ/Κ έκανε fill στην ομάδα των REG) τον Ηλία «DoublePrince» Σούλκα.

Στο σημείο αυτό να δώσουμε από τη μεριά μας τα συγχαρητήρια στον DoublePrince και παράλληλα να κατευνάσουμε τις ανησυχίες των φίλων της ομάδας μας μετά από λανθασμένο σχόλιο παρουσιαστή. Ο Ηλίας παραμένει στις τάξεις του Gamespace.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον DoublePrince; ΕΔΩ θα βρείτε την πρόσφατη συνέντευξή του.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983