Ο βασιλιάς Leoric στο spotlight του Heroes of the Storm

Γνωρίζουμε και πάλι το χαρακτήρα που πρωτοείδαμε στο Diablo

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Γνωρίζουμε και πάλι το χαρακτήρα που πρωτοείδαμε στο Diablo

Αν θυμάστε καλά, ο βασιλιάς Leoric ήταν ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, ώσπου να διαφθαρεί από τον Lord of Terror. Τότε υπήρχε ένα δείγμα δυσαρέσκειας στο Tristram, αλλά τώρα είναι πλέον γνωστός στον κόσμο ως Skeleton King – και αναλαμβάνει δράση στο Heroes of the Storm.

Το νέο spotlight video του Heroes of the Storm παρουσιάζει τον Leoric ως «πυγμάχο της πρώτης γραμμής με ένα μοναδικό kit» που συνδυάζει «ένα περίεργο μείγμα των damage, ελέγχου και  κινητικότητας». Tο στυλ παιχνιδιού του είναι πολύ παρόμοιο με αυτό των Tyrael από το Diablo και του Anub’arak από το World of Warcraft, ενώ φέρνει λίγο σε tank συνδυάζοντας καλή κινητικότητα και συμπληρωματικό damage. Όταν πεθαίνει στο πεδίο της μάχης μετατρέπεται σε ελεγχόμενο φάντασμα (Wraith) και μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί δύο ικανότητές του: το καταστροφικό μετωπικό του σκίσιμο, το Skeletal Swing (Ghastly Swing σε μορφή φαντάσματος) και την ικανότητα Drain Hope, η οποία αποστραγγίζει τα hit points του αντιπάλου σε διάστημα τεσσάρων δευτερολέπτων.

Ο βασιλιάς Leoric θα ενταχθεί στο Heroes of the Storm κατά τη διάρκεια του Eternal Conflict event, το οποίο προσθέτει υλικό σχετικό με το Diablo, όπως τον Butcher που είδαμε τον περασμένο μήνα. Περισσότερα για το Skeleton King μπορείτε να μάθετε στο Heroes Nexus.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.