Συνέντευξη με την KLA GAMING

H Κωνσταντίνα η αλλιώς KLA Gaming έχει κανάλι στο YouTube με gameplay videos

H Κωνσταντίνα η αλλιώς KLA Gaming έχει κανάλι στο YouTube με gameplay videos. Το κανάλι της λειτουργεί πάνω από έναν χρόνο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα στην δημιουργία νέου περιεχομένου. Το υλικό της έχει κυρίως χιουμοριστικό χαρακτήρα και καταφέρνει να παράγει άφθονο γέλιο σε όσους παρακολουθούν το κανάλι της. Η Κωνσταντίνα έχει σκοπό να δημιουργεί όσο το δυνατόν καλύτερο υλικό για το κοινό της. Καταφέραμε να της αποσπάσουμε μερικά λεπτά και να της κάνουμε μερικές ερωτήσεις.

maxresdefault (2)

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με τα Video Games;

«Ξεκίνησα να παίζω στην ηλικία των 5 ετών, στο GameBoy, Super Mario. Αργότερα βρέθηκε στα χέρια μου ένα PS1 και έπαιζα Collin Mc Ray. Θυμάμαι επίσης το κλασσικό Hercules και το Crash Bandicoot . Πάντα με τράβαγαν οι κονσόλες. Θυμάμαι το πρώτο PC game το έπαιξα κατά τύχη. Είχε ανοίξει ο πατέρας μου ένα παιχνίδι στον υπολογιστή το FOX και με είχε βάλει να παίξω. Εγώ τότε ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν είχα ξαναπιάσει στα χέρια μου, κατάφερα και βρήκα τα κουμπιά και ήμουν πολύ καλή. Επίσης να αναφέρω ότι χάρη τα βιντεοπαιχνίδια κατάφερα να μάθω Αγγλικά».

Παίζεις καθόλου ανταγωνιστικά παιχνίδια;

«Ξεκίνησα να παίζω Multiplayer από το GTA V. Μέχρι τότε δεν με ένοιαζε να παίζω με άλλους.  Πάντα θεωρούσα πιο ευχάριστο το να παίζω μόνη μου. Αναθεώρησα όμως με το GTA . Κατάλαβα τι θα πει ανταγωνισμός καθώς στα DeathMatch θέλω να σκοτώνω, όχι να σκοτώνομαι. Πήρα και το CS:GO πρόσφατα, αν και είμαι ακόμα noob αλλά προσπαθώ».

Παρακολούθησες την E3 και αν ναι ποια παιχνίδια σου κέντρισαν το ενδιαφέρον;

«Την παρακολούθησα αλλά όχι όλη. Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον πιο πολύ ήταν το Need For Speed. Επίσης το Tomb Raider μου άρεσε. Το Division είναι πολλά υποσχόμενο, όπως και το Wild Land. Και το Uncharted 4 θα ήθελα να παίξω αλλά δεν έχω PS4. Ένας ακόμα τίτλος που δεν μου άρεσε παλιά είναι το Kindom Ηearts, μέχρι που το έπιασα στα χέρια μου και κατάλαβα πόσο όμορφο και ωραίο παιχνίδι είναι. Επομένως περιμένω και το καινούργιο».

Πως ξεκίνησες το κανάλι στο YouTube;

«Όταν πήρα το GTA έψαχνα στο Internet διάφορα πράγματα για το παιχνίδι. Έτσι άρχισα να βλέπω βίντεο με αστείες στιγμές. Το YouTube το χρησιμοποιούσα μόνο για μουσική και τίποτα άλλο. Έτσι σε κάποια φάση είχα αφήσει το παιχνίδι και έβλεπα μόνο βίντεο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στιγμή μπήκα σε ένα Ελληνικό Crew και θέλαμε να κάνουμε ένα βίντεο. Κάθισα και έψαξα για να δω πως γίνεται να τραβήξω εικόνα από το PS3 και βρήκα τις Capture Cards. Στην αρχή πήρα μια Capture Card αλλά είχε άθλια ποιότητα. Έκανα το πρώτο βίντεο αλλά δεν είχε μεγάλη απήχηση. Άρχισα να μαζεύω λεφτά και πήρα το Elgato HD. Έτσι, έφτιαξα πολλά βίντεο και ανέβηκε η απήχηση».

Ποιο είναι το αγαπημένο παιχνίδι για το οποίο έκανες βίντεο για το κανάλι σου;

«Το GTA V, αυτός ήταν ο λόγος κιόλας που άρχισα τα βίντεο».

Ποιο μέσο χρησιμοποιείς για να παίζεις Videogames;

«Έχω στην κατοχή μου PS1, PS2 ,PS3, PSP, PS vita και το PC. Πλέον επενδύω στον υπολογιστή γιατί γνωρίζω τις δυνατότητες του. Θέλω την μέγιστη απόδοση για τα παιχνίδια μου και μόνο ο υπολογιστής μπορεί να μου το προσφέρει αυτό. Προτιμώ να επενδύσω 500€ για μια κάρτα γραφικών και να έχω την καλύτερη εμπειρία».

Θα βρίσκεσαι σε κάποιο Event μέσα στο καλοκαίρι;

«Θα πάω στο GameAthlon, στις 18 και 19 του μήνα. Θα είμαι με τον φίλο μου τον Ηλία (RantingGreekGamer) που έχει ομιλία. Οπότε θα βρίσκομαι εκεί για όποιον θέλει να έρθει. Ετοιμάζω και ένα μπλουζάκι για το Event επομένως θα με αναγνωρίσει όποιος έρθει».

Social Media