Eternal Conflict: Το νέο update του Heroes of the Storm

Το Diablo εισχωρεί στο Heroes of the Storm, με το νέο update «Eternal Conflict», προσφέροντας νέο πεδίο μάχης και καινούριο χαρακτήρα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Diablo εισχωρεί στο Heroes of the Storm, με το νέο update «Eternal Conflict», προσφέροντας νέο πεδίο μάχης και καινούριο χαρακτήρα

Όταν η Blizzard πρόσθεσε την Johanna the Crusader από το Diablo 3, έκανε απλά την αρχή για μια ακολουθία από  updates με θέμα το πολυαγαπημένο παιχνίδι  Diablo. Το νέο update «Eternal Confict» αποτελεί ένα νέο promotion για το Heroes of the Storm το οποίο θα μας απασχολήσει για αρκετούς μήνες ακόμη, με νέες προσθήκες στο παιχνίδι, πάντα με θεματολογία του Diablo.  Πρώτες προσθήκες από το συγκεκριμένο promotion αποτελούν ο αγαπημένος για πολλούς fans του Diablo, The Butcher , καθώς και ένα καινούριο πεδίο μάχης επηρεασμένο από το Diablo 3. Επίσης, το νέο update θα περιέχει όπως συνηθίζεται, νέα skins για τους χαρακτήρες του παιχνιδιού προσφέροντας έτσι νέες «εμφανίσεις» στους χώρους μάχης.

Παράδεισος εναντίον Κολασης

Μια από της μεγάλες προσθήκες – για πολλούς η μεγαλύτερη – είναι το καινούριο πεδίο μάχης με την ονομασία «Battlefield of Eternity». Αποτελεί μοντέλο από την τέταρτη πράξη του Diablo 3, «High Heavens», με τον χάρτη να χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα. Από την μία το στρατόπεδο του Παραδείσου αποτελώντας γνώμονα αγνότητας και γαλήνης και από την άλλη το στρατόπεδο της Κολάσεως το οποίο έχει διαφθείρει από τον Diablo.

Στο κέντρο αυτού του χάρτη συναντάμε τους δύο Immortals (Αθάνατοι) – ένα καλό και ένα κακό – που θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και μάχονται ο ένας τον άλλο. Οι παίκτες μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα, υποστηρίζοντας τον δικό τους Immortal, ενώ προσπαθούν να καταστρέψουν τον Immortal της αντίπαλης ομάδας. Ο Immortal που αναδεικνύεται νικητής  θα πολεμήσει στο πλευρό της ομάδας τους, εισβάλλοντας στο lane  της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για να επιτευχθεί η νίκη της ομάδας. Tο κέντρο του Battlefield of Eternity  γίνεται συχνά ένα πολύ ενεργό σημείο έμφραξης, με τις ομάδες να ορμούν στην καρδιά της μάχης συμμετέχοντας έτσι σε έντονες αψιμαχίες όταν οι Immortals αναπαραγάγονται.

Τα Mercenary Camps θα εργαστούν επίσης με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο στο Eternal Conflict. Όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν με την μάχη ενάντια στους Immortals, αλλά υπάρχει ένα στρατόπεδο που περιλαμβάνει τις ορδές των Πεσόντων. Θα έχουν ένα κοπάδι από κυνηγόσκυλα μαζί τους  και αν κάποιο από τα κυνηγόσκυλα πεθάνει, ο Πεσών Μισθοφόρος (Fallen Mercenary) θα τους αναστήσει. Θα είναι πολύτιμοι όταν πιέζουν ένα από τα δύο lanes δεδομένου του ότι οι πύργοι έχουν στόχο προτεραιότητας τα κυνηγόσκυλα.

Περισσότερα για το νέο map με τίτλο Battlefield of Eternity στις  παρακάτω εικόνες και

The Butcher

O Butcher είναι ένα τρομακτικός χαρακτήρας. Αυτό που  μπορεί να σας εκπλήξει είναι ότι δεν είναι ένας Πολεμιστής (Warrior Class). Αντ’ αυτού, αυτός είναι ένας Δολοφόνος (Assassin Class) που παρέχει μέτρια αντοχή στην μάχη αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά μεγάλη απόδοση ζημιάς (damage).

Ας δούμε λοιπόν και τις ικανότητές του αναλυτικά.

(Q) – Hamstring
50 mana
​4s cooldown

Χτυπώντας το τσεκούρι του κάτω επιτυγχάνει 40 damage και επιβράδυνση στον αντίπαλο κατά 50%. Η επιβράδυνση όμως κρατάει για 2sec.

(W) – Butcher’s Brand
60 mana
​14s cooldown

Προκαλεί 32 damage σε έναν αντίπαλο και παρέχει τις βασικές σου επιθέσεις στην αναπλήρωση ζωής, κατά 75% του damage που προκαλείς για τα επόμενα 5 δευτερόλεπτα. Η αναπλήρωση ζωής είναι διπλή εναντίον Ηρώων.

(E) – Ruthless Onslaught
75 mana
20s cooldown

Φορτίστε την σε έναν αντίπαλο, κάνοντάς σας έτσι ασταμάτητους και κερδίζοντας ταχύτητα κίνησης. Εαν ο στόχος επιτευχθεί, προκαλεί ακινητοποίηση για 1 sec και προκαλέι 110 damage.

(R1) – Lamb to the Slaughter
75 mana
60s cooldown

Ρίχνει μια αλυσίδα που συνδέεται με τον πλησιέστερο αντίπαλο ήρωα μετά από καθυστέρηση 1 sec. Προκαλέι 75 damage και κρατάει τον εχθρό αλυσοδεμένο για 4 δευτερόλεπτα.

(R2) – Furnace Blast
75 mana
60s cooldown

Μετά από 3 δευτερόλεπτα καθυστέρηση, εκρήγνυται φωτιά γύρω σας προκαλώντας 685 damage στους εχθρούς. Μπορεί να προκληθεί κατά τη χρήση της επίθεσης Ruthless Onslaught (E).

(Passive) – Fresh Meat

Από τα minions πέφτει 1 fresh meat, ενώ από τους Ήρωες πέφτουν 3 fresh meat μετά τον θάνατό τους. Το κάθε fresh meat προσφέρει 1% damage επίθεσης μπόνους. Μπορεί να κάνει stack μέχρι και 25, με βάση το fresh meat. Όλα τα fresh meat χάνονται στο θάνατο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα abilities του Butcher.

Καινούριο Mount

Κοιτώντας κάθε ένα από τα περιουσιακά στοιχεία Τύπου της Blizzard που παρέχονται, ένα στοιχείο  έπεσε στην αντίληψή μου. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, φαίνεται να υπάρχει ένα mount που δεν έχει εμφανιστεί στο παρελθόν, και θα προστεθεί στο παιχνίδι. Δείτε το παρακάτω:

Μοιάζει με ένα κόντο από το Warcraft, με Diablo πανοπλία. Κάτι τέτοιο δεν είχε παρουσιαστεί στο event και πιθανότατα δεν θα είναι αποκλειστικό mount για τον Butcher. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι σίγουρο ότι θα έρθουν με τον καιρό στο προσκήνιο, αλλά προς το παρόν αυτή είναι μια κλεφτή ματιά στο επερχόμενο mount για το Heroes of the Storm.

Συνοψίζοντας, η 30ή Ιουνίου θα είναι μεγάλη μέρα για τους παίκτες του Heroes of the Storm. Η άφιξη του Eternal Conflict σημαίνει ότι το σύμπαν Diablo πρόκειται να λάβει την προσοχή που του αξίζει, μέσω μιας εκστρατείας πολλών μηνών. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, περιμένουμε 2 με 3 ακόμη ήρωες από τον κόσμο του Diablo. Για την ώρα, θα πάρουμε στα χέρια μας έναν καλά σχεδιασμένο και επικίνδυνο δολοφόνο, καθώς και ένα καινούριο πεδίο μάχης, κάτι που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι σήμερα. Το Heroes of the Storm είχε μια ομαλή εκκίνηση και το μέλλον του φαίνεται λαμπρό.

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).