WWDC 2015 Recap

Χθές πραγματοποιήθηκε το WWDC 2015, η μεγάλη ετήσια εκδήλωση της Apple

Χθές πραγματοποιήθηκε το WWDC 2015, η μεγάλη ετήσια εκδήλωση της Apple. Εκεί ανακοινώθηκαν πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε προϊόντα της

WWDC-2015-invitation

OS X El Capitan: Το νέο λειτουργικό σύστημα μετά το Yosemite. Περιέχει βελτιώσεις στο Tab & Favorite Management του Safari, καθώς και στο Mission Control με την ιδιότητα επιλογής της θέσης των παραθύρων σε πολλές ή και μία οθόνη. Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί μία δωρεάν αναβάθμιση.

OS-X-El-Capitan

Apple Music: Αφού η κατάκτηση της Beats Music είναι πλέον επίσημη, η Apple έκδοσε μία εφαρμογή παρόμοια με το Spotify. H μόνη τους διαφορά (εκτός από τη διαφορετική εμφάνιση) είναι πως το οικογενειακό πακέτο δίνει 6 χρήστες, ενώ στο Spotify 2. Επίσης δόθηκε η δυνατότητα στους καλλιτέχνες να κάνουν Livestream στους ακροατές παγκοσμίως, μέσω της εφαρμογής.

Apple Watch OS 2.0: Ενσωμάτωση της Siri και των Native Apps. Οι εφαρμογές δεν είναι μόνο μία αναπαράσταση της κατάστασης του τηλεφώνου, καθώς πλέον έχουν ένα βαθμό ανεξαρτησίας.

Apple-watch-security

iOS 9: Μεγάλη βελτίωση της Siri, υποστήριξη Multiwindow σε iPads, νέες εφαρμογές News και Notes, καθώς και βελτιώσεις στην χρήση του πληκτρολόγιου.

Apple-iOS-9-multi-tasking-multi-window

Tags