Η προσφορά του OtakuStore.gr στην Ελληνική Anime και Gaming σκηνή

Ένα κατάστημα, αρκετά anime… και ο Hiro!

Ένα κατάστημα, αρκετά Anime… και ο Hiro!

116

Όλοι έχουμε όνειρα! Ή ακόμη καλύτερα… όλοι επιβάλλεται να έχουμε όνειρα! Πολλοί λένε ότι κάθε άνθρωπος μαγνητίζεται από «κάτι», ενώ παράλληλα αυτό το κάτι γίνεται εμμονή. Τι προκύπτει όμως όταν αυτό το «κάτι», μετατρέπεται από ιδέα σε κάτι το μεγαλειώδες;

Και αυτό το κάτι, ονομάζουμε σήμερα OtakuStore.gr

Σε αντίθεση με άλλα άρθρα «παρουσίασης», δεν θα κάνω σύντομη εισαγωγή στο πως γεννήθηκε το OtakuStore.gr ή στο τι πρόσφερε τα περασμένα χρόνια. Αντιθέτως, θα εμβαθύνουμε στο τι «προσφέρει» σήμερα, στο τι θα προσφέρει αύριο, αλλά και στο πιο μακρινό μέλλον… διότι εκεί βρίσκεται η ουσία!

Σε αρχικό στάδιο, δηλώνω ελεύθερα ότι το OtakuStore.gr ενισχύει σημαντικά την Anime κουλτούρα στην Ελλάδα. Εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας κάνει αισθητή την παρουσία του σε διάφορες σκηνές – όπως αυτές των Gaming και Anime – το OtakuStore.gr έχει καταφέρει να κτίσει ένα «όνομα», αλλά και να προσφέρει πολλά αγαθά σε διάφορα community. Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί μπορεί ν’ ανατωτηθείτε «τι είδους αγαθά προσφέρει;». Let’s see…

Όπως προαναφέραμε, το OtakuStore.gr έδωσε έμφαση στο Anime και Gaming κομμάτι. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε, θα εστιάσουμε σε αυτούς τους 2 τομείς.

Anime & Gaming…

Από action figures σε ρουχισμό και από wall art σε DVD και Blu-Ray. Όλα τα παραπάνω –μαζί με αρκετά άλλα – μας προσφέρει το OtakuStore. Τι το κάνει όμως τόσο ξεχωριστό από άλλα, παρόμοια καταστήματα; Μα φυσικά όπως λέει και ο κλασσικός «Ελληνάρας», «η ποσότητα και ποιότητα στη σωστή τιμή»! Το OtakuStore, λοιπόν, κατέχει και τα τρία!

Στοιχηματίζω ότι ελάχιστοι, έως μηδαμινοί θα είναι αυτοί που θα έμειναν δυσαρεστημένοι από κάποια αγορά τους. Η ποιότητα των αντικειμένων είναι εξαιρετική, καθώς και οι τιμές αρκετά χαμηλές. Επίσης, ένα ακόμη θετικό του καταστήματος είναι η επικαιρότητα των αγαθών. Συνοπτικά και απλούστατα, το OtakuStore.gr ξέρει τι επιζητά ο καταναλωτής, σε κάθε χρονική περίοδο.

Στα μεγαλύτερα όμως θετικά του, εντάσσω την αγάπη των ιδιοκτητών για την Anime και Gaming κουλτούρα. Έχοντας ένα όνειρο – όπως και ψυχή – κατάφεραν να κτίσουν κάτι το αξιοθαύμαστο, αλλά και να δώσουν ώθηση στους τομείς αυτούς, σε μια χώρα όπου το Anime και το Gaming κάποτε, θεωρούνταν εξωπραγματικά…

Εν κατάκλείδι, αν και δεν μπορώ μόνο μέσα από λόγια – και χωρίς πράξεις – να σας αποδείξω ότι το OtakuStore.gr αξίζει την προσοχή σας, δηλώνω χωρίς δισταγμό ότι πρόκειται για κάτι το φαντασμαγορικό που γεννήθηκε και «καρφιτσώθηκε» στη χώρα μας.