Όλες οι αλλαγές του Youtube για Viewers και Content Creators

Η επικείμενη αλλαγή του youtube σε συνδρομητική υπηρεσία έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρος στο διαδίκτυο.

Platform
 

Η επικείμενη αλλαγή του Youtube σε συνδρομητική υπηρεσία έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.

Will-You-Pay-for-YouTube-Content

 

Η από πολλούς αναμενόμενη αλλαγή του youtube, από δωρεάν σε εν δυνάμει συνδρομητική υπηρεσία φαίνεται πως δεν βρήκε την κοινότητα του Ιnternet σύμφωνη.. Όπως λοιπόν αναφέρει το bloomberg, ένα «γράμμα» βρήκαν αρκετοί content creators (a.k.a. youtubers) στα e-mail τους, το οποίο τους ενημερώνει για την επικείμενη αλλαγή του youtube και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει.

letter-youtube

Περιληπτικά, αυτά που λέει το email, είναι πως εάν οι θεατές  επιλέξουν να έχουν μια μηνιαία συνδρομή, θα μπορούν να βλέπουν τα video χωρίς διαφημίσεις αλλά θα έχουν και την δυνατότητα να τα αποθηκεύσουν, έτσι ώστε όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο να έχουν την δυνατότητα να τα δουν. Φήμες λένε πως το μηνιαίο αντίτιμο για αυτήν την υπηρεσία θα είναι 10$, ενώ θα υπάρχει κάποια έκπτωση για κανάλια που ασχολούνται αποκλειστικά με μουσική ή παιδικά κανάλια..

Όμως οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Μέσα σε αυτά που «προσφέρει» αυτή η νέα υπηρεσία είναι και η δυνατότητα κάποια video να χαρακτηρίζονται ως προς «μόνο για premium μέλη» δηλαδή για μέλη που είναι συνδρομητές. Τέλος οι content creators δεν μένουν απρόσβλητοι στις αλλαγές, αφού για να δημοσιεύσουν κάποιο video τους θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά συνδρομητές στην υπηρεσία αλλιώς τα videos τους θα μένουν για πάντα «private». Πως σας φαίνονται αυτές οι αλλαγές; Θα βοηθήσουν τους youtubers να μας προσφέρουν περισσότερο και ποιοτικότερο υλικό;

Πηγή