5 Πράγματα που λείπουν από το LoL

Τι θα μπορούσε να κάνει το LoL καλύτερο;

Τι θα μπορούσε να κάνει το LoL καλύτερο;

  • Replay System

Εδώ και πολλά χρόνια, η Riot έλεγε συνεχώς ότι θα δημιουργήσει ένα σύστημα, όπου τα Replays θα αποθηκεύονται στον official client τους. Μέχρι στιγμής όμως, το Replay System διατίθεται από 3d-party εφαρμογές οι οποίες τις πιο πολλές φορές δεν είναι αξιόπιστες. Για μια εταιρία όπως η Riot, να μην έχει ακόμα δικό της Replay System, είναι αρκετά αστείο έως και τραγικό.

Replays-Annotation-Screen2Μια από τις ανακοινώσεις που είχε κάνει η Riot, που ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα.

 

  • Leaver/Troll Queue

Το πιο σημαντικό από τα 5 που απλά πρέπει να εφαρμοστεί. Όπως γίνεται και στη Dota 2, όλα τα trolls και οι leavers μπαίνουν σε low priority queue. Τα trolls θα παίζουν με τα trolls και οι leavers με τους leavers. Όσο πιο «άτακτος» είναι κάποιος τόσο πιο πολύ επεκτείνεται η τιμωρία. Στο LoL όμως, τα reports ισούνται με ένα μεγάλο τίποτα. Ένα troll στο Champion Select μπορεί εύκολα να κρατήσει «όμηρο» όλο το team αν δεν περάσει το δικό του. Και χωρίς κάποιες συνέπειες μάλιστα. Το low priority queue είναι κάτι πολύ απλό και αποτελεσματικό, που για κάποιο περίεργο λόγο δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη στο LoL.

0gMsWΣτην Dota 2 οι Leavers και τα trolls τιμωρούνται με τον καλύτερο τρόπο. Oφθαλμός αντί οφθαλμού.

  • Μόνιμα Game Modes

Η Riot σίγουρα έχει δημιουργήσει κάποια game modes που είναι αρκετά fun αλλά μετά από κάποιο διάστημα τα αφαιρεί. Έχει εξηγήσει τους λόγους που το κάνει αυτό, αλλά το να αφήνει το Dominion και να βγάζει το U.R.F δεν βγάζει και πολύ νόημα. Όλα τα Game Modes ή έστω τα πιο δημοφιλή πρέπει να μείνουν μόνιμα κάποια στιγμή.

(Υ.Γ: Αν κάποιος παίζει μόνο Dominion, ας αφήσει comment.)

 

  • Ranked Team Builder

Το Ranked Team Builder είναι ήδη υπό ανάπτυξη αλλά θα έπρεπε να υπάρχει ήδη από την αρχή που εδραιώθηκε το meta. Πόσοι από δω έχουμε χάσει ένα game πριν καν ξεκινήσει;

 

  • Sandbox/Custom Mode

Αυτό είναι ένα mode που θα δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον. Άμα θέλουμε να τεστάρουμε κάποιο build στο Custom θα πρέπει πρώτα να κάνουμε farm για 20-30 λεπτά. Είναι λίγο ειρωνικό να λέγεται «Custom Mode» από τη στιγμή που το μόνο πράγμα που μπορείς να ρυθμίσεις στο game είναι το map και τα bots. Άπειρο gold, Max lvl, No cooldowns. Αυτές είναι κάποιες επιλογές που θα μπορούσαν να μπουν στο Custom Μode.

Zg2tOΣτο Sandbox του HoN, υπάρχουν άπειρες επιλογές για practice.

 

Ποια από αυτά θα θέλατε να δείτε στο LoL;

Περισσότερα νέα για το League of Legends