Digital Universe 2015

Περίληψη για τα δρώμενα στο Digital Universe

Το Digital Universe της 5ης Απριλίου 2015 είναι παρελθον, όμως αυτό που έμεινε είναι η ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης.

Οι επισκέπτες πλησίασαν τους 3.000, από μικρά παιδιά μέχρι και μεγαλύτερα «παιδιά». Όλοι δείξανε πόσο διψούν για τέτοια events και πόσο θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους παίκτες και τους αγαπημένους τους youtubers!

Παρόλο που ώρα έναρξης είχε οριστεί στις 10 το πρωί, ήδη από τις 8 οι πρώτοι μικροί φίλοι ήταν εκεί! Στις 10 είχαν μαζευτεί περίπου 300 άτομα που αγωνιούσαν να μπούν και μετά τις καθιερωμένες selfies οι πρώτοι μπήκαν στους χώρους του New York College!

Στο ισόγειο έγιναν οι εγγραφές και κάθε επισκέπτης πήρε από ένα αναμνηστικό δωράκι! Ο κόσμος κινούταν ανάμεσα στο ισόγειο και τον πρώτο που ήταν χώροι ομιλιών και στον 4ο όροφο που έγιναν οι διαγωνισμοί 1v1 League of Legends και HearthStone. Στον 4o υπήρχε έκθεση ρετρό υπολογιστών και κονσολών που διοργανώθηκε από το RetroComputers.gr όπου οι νεότεροι είχαν την ευκαιρία να δουν ζωντανα ένα μεγάλο μέρος από την ιστορία των υπολογιστών να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους!

ducrew

Το event ουσιαστικά ξεκίνησε με τους αγώνες των Different Dimension και των onTop. Δεν ήταν διαγωνιστικό κομμάτι αλλά οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην ίδια ομάδα με τους αγαπημένους τους επαγγελματίες παίκτες! Αφού τελείωσαν οι αγώνες αυτοί, οι υπολογιστές των inSpot μεταφέρθηκαν στον 4ο όπου βρέθηκαν με τους υπολογιστές του LAN Arena για να φιλοξενήσουν το mini 1v1 πρωτάθλημα στο League of Legends!

Όσο τα πρωταθλήματα εξελίσσονταν, στους άλλους ορόφους γινόνταν ομιλίες από Youtubers, gaming sites και gaming communities!

Τον «χορό» ξεκίνησε ο Dragoman που τον διαδέχθηκαν τα παιδιά από το Alt-Tab.gr. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο OLDSchool για να ανέβουν μετά τα παιδιά του ZeroLand. Tο «hype» όλο και ανέβαινε και ο κόσμος φαινόταν να απολαμβάνει την εκδήλωση! Το μικρόφωνο στη συνέχεια πήγε στα χέρια των PSaddict.gr για να συνεχίσουν οι Team Refuse τους οποίους διαδέχθηκε ο LeonPep. Περνώντας η ώρα τον λόγο έλαβαν οι Greek Otaku Radio, οι Pentakill.gr και ο Zok για να τελειώσουν οι ομιλίες των φιλοξενούμενων sites με την ομιλία του Gameworld.gr.

Εν τω μεταξύ, στο ισόγειο πιο «tech» ομιλίες έλαβαν μέρος από Frapress.gr,  Playtown, Youwish.gr. Τυχεροί ήταν οι Elysium gaming που ως τελευταίοι ομιλητές στο ισόγειο μπόρεσαν και μίλησαν πάνω από μια ώρα και οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή όπως άλλωστε σε όλους τους ομιλητές.

Το event ολοκληρώθηκε στον πρώτο όροφο όπου μετά την αποφώνηση του Techmaniacs.gr και του Gamespace.gr, το New York College κλήρωσε 2 υποτροφίες συνολικής αξίας 16 χιλιάδων ευρώ!!!

Κερασάκι στην τούρτα ήταν ο διαγωνισμός cosplay, στον οποίο παρουσιάστηκαν εξαιρετικές δημιουργίες, η μία καλύτερη απο την άλλη!

Μετά από 13 ώρες, δεκάδες ομιλίες και δεκάδες κληρώσεις δώρων ήρθε η ώρα να πέσει η αυλαία του Digital Universe. Η συγκίνηση ήταν φανερή στα πρόσωπα όλων όσων συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία παρόλο που ο αριθμός των παρευρισκομένων ξεπέρασε κατά πολύ το αναμενόμενο!

Εμείς να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας δείξατε και να σας υποσχεθούμε πως τα καλύτερα έρχονται!

Gamer since: 1983