Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το Smite στο Xbox One

Τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε σχετικά με την έκδοση του Smite στο Xbox One;

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Τι ακριβώς πρέπει να προσέξουμε σχετικά με την έκδοση του Smite στο Xbox One;

Smite Xbox

Ενόψει της αυριανής πρεμιέρας του Smite στο xboxone, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Πως ακριβώς θα πάρετε μέρος στην alpha έκδοση του παιχνιδιού;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος, που θέλει να παίξει το Smite στο Xbox, είναι να πάει στην σελίδα που έχει δημιουργήσει η Hi-Rez, όπου συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα πεδία μπαίνει στην λίστα αναμονής για έναν κωδικό που επιτρέπει το κατέβασμα μέσα από το store του Xbox. Μόλις λοιπόν συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία -και περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, θα σας έρθει ένας μοναδικός κωδικός μίας χρήσης στο email που έχετε δώσει. Από εκεί και μετά η διαδικασία είναι ακόμα ποιο απλή. Πηγαίνετε στην κατηγορία Store του xbox one, μετά στην υποκατηγορία «Use a code» και από τις δύο επόμενες επιλογές που σας εμφανίζει, επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε κωδικό και όχι το kinect. Τέλος, αντιγράφετε τον κωδικό και τελειώσατε! Στην βιβλιοθήκη των παιχνιδιών σας υπάρχει και το Smite… Να σημειώσουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσα email θα δηλώσετε για να σας έρθουν κλειδιά, όσα περισσότερα email τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε!

Καλά όλα αυτά… όμως το παιχνίδι είναι σε alpha φάση και αυτό προκαλεί άγχος και σύγχυση σε αρκετούς.

Και όχι άδικα, αφού όταν μπαίνουμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι παρατηρούμε πως έχει γίνει αυτόματα δημιουργία νέου λογαριασμού με το username που έχουμε στην κονσόλα και όχι του βασικού λογαριασμού που έχει ο καθένας μας στην έκδοση του παιχνιδιού για υπολογιστή. Αυτό όμως  δεν είναι το μόνο που προβληματίζει τους εθελοντές alpha testers, μια και με αυτήν την διαδικασία όταν παίζουμε από την κονσόλα δεν έχουμε τους θεούς που τυχών έχουμε αγοράσει στο βασικό μας λογαριασμό, αλλά ούτε το ίδιο επίπεδο, όπως και πολλά άλλα. Λόγω των θεμάτων που δημιουργήθηκαν με αυτό το ερώτημα, ο Kaostic ένας από τους διαχειριστές του forum του smite, απαντάει λέγοντας ότι «όταν το παιχνίδι θα είναι έτοιμο, θα δοθεί επιλογή για ένωση λογαριασμών

Διαφορετική έκδοση έχουν PC και Xbox one.

Κάτι άλλο που πρέπει να προσέξει όποιος λάβει κωδικό, είναι πως η έκδοση για κονσόλα είναι αρκετά patch πίσω από την έκδοση για υπολογιστή και αυτό σημαίνει πως πολλά bugs που έχουν διορθωθεί στα πρόσφατα updates υπάρχουν ακόμα στην xbox έκδοση. Βέβαια, η πρόοδος είναι αλματώδης, αφού σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν βγει πολλά patch, μέσα σε αυτά είναι και η ενεργοποίηση της δυνατότητας των παικτών να δημιουργούν ομάδες να συνομιλούν εντός και εκτός παιχνιδιού και πολλά άλλα. Φαίνεται πως οι αλλαγές είναι γρήγορες και δραστικές οπότε… stay tuned για τις ερχόμενες ειδήσεις!

Περισσότερα νέα για το Smite