Συνέντευξη με τον Youngbae αρχηγό των [DIG] στο Smite

Συνέντευξη παραχώρησε ο Youngbae, αρχηγός της ομάδας Dignitas στο επίσημο site της ομάδας του

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Συνέντευξη παραχώρησε ο Youngbae, αρχηγός της ομάδας Dignitas στο επίσημο site της ομάδας του

Youngbae

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον αρχηγό της νέας μας Smite ομάδας Aiman Youngbae Azmir. Συζητήσαμε για την αρχή της season 2 και τις αλλαγές που θα φέρει στο Smite, επίσης μιλήσαμε για την απόδοση της ομάδας και τις εντυπώσεις τους από τα προκριματικά στο πρόσφατο τουρνουά «Spring Split».

Πως αισθάνεσαι για τον νέο χάρτη της season 2 του Smite;

Youngbae: Νιώθω μεγάλη σιγουριά για τον νέο χάρτη, η Hi-Rez έκανε πολλές καλές αλλαγές. Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι γιατί πιστεύουμε πως ο νέος χάρτης θα μας ευνοήσει αφού ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που παίζουμε.

Αρκετοί από τους ποιο δημοφιλείς κυνηγούς είδαν κάποιες μεγάλες αλλαγές. Ποια είναι η γνώμη σου γι αυτές;

Youngbae: Το ότι αφαίρεσαν το blue buff και το ότι μείωσαν την ικανότητα κάποιων κυνηγών να καθαρίζουν τα minions, καθιστούν την duo lane πολύ ποιο ενδιαφέρουσα. Εξαιτίας αυτών των αλλαγών θα δούμε περισσότερους μάγους και φύλακες να παίζουν το ρόλο του κυνηγού αν και νομίζω πως αρκετοί κυνηγοί υπάρχουν ακόμα ως καλές επιλογές. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι με τις αλλαγές έχει μεγαλώσει ο αριθμός των συνδυασμών που μπορούν να γίνουν στην duo lane.

Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές έγινε στις μπότες. Ποια προτείνεις για τους παίκτες που παίζουν ως κυνηγοί; 

Youngbae: Προτείνω το Ninja Tabi (τις μπότες που δίνουν ταχύτητα στην επίθεση), καθαρά γιατί πια δεν υπάρχουν μπότες με penetration και γιατί έχουν αποδυναμώσει το Qin’s Sais. Ααυτό σημαίνει ότι πια οι παίκτες χρειάζονται επιπλέον ταχύτητα επίθεσης. Χωρίς αμφιβολία η ταχύτητα επίθεσης είναι από τα καλύτερα χαρακτηριστικά για ένα κυνηγό.

Τι συμβουλή θα δίνατε σε όσους ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες αλλαγές που αφορούν τους κυνηγούς; 

Youngbae: Πρέπει να προσέχουν την χρήση του Mana και να το χρησιμοποιούν σωστά ειδικά στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Το Bluestone Pendant είναι από τα αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να έχει ένας κυνηγός λόγv της αφαίρεσης του blue buff.  Επίσης πρέπει να θυμούνται πως δεν έχουν πια την αντοχή που έδινε το Death’s Toll οπότε πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο πόσο επιθετικοί θα είναι και στο πόσο mana θα ξοδέψουν σε αυτό. Πρέπει να θυμούνται πως το Bluestone Pendant είναι πολύ καλό… αλλά δεν είναι blue buff.

Στο Smite υπάρχει πια το αντικείμενο Crusher. Το οποίο προσφέρει αυξημένη ταχύτητα επίθεσης και αυξημένη ταχύτητα κίνησης όταν επιτίθεσαι σε πύργους και φοίνικες. Πιστεύεις πως το Crusher θα φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που παίζουμε Smite;

Youngbae: Αυτήν την στιγμή δεν είναι ένα αντικείμενο το οποίο πρέπει να μπει στο χτίσιμο ενός κυνηγού, νομίζω πως πρέπει να το δυναμώσουν έτσι ώστε να γίνει ένα δυνητικά χρήσιμο αντικείμενο. Πιθανώς αν αλλάξουν κάποια πράγματα στην passive του, όπως ας πούμε να δίνει το ίδιο buff στην Gold Fury και τον Fire Giant; Πάντως μπορώ σίγουρα να δω αλλαγές στο πως οι ομάδες θα στέκονται στις μάχες γύρω από τους στόχους του παιχνιδιού, όταν ένας κυνηγός θα έχει αυτό το αντικείμενο στο χτίσιμο του.

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που παίζεις από τότε που μπήκες στην νέα σου ομάδα; 

Youngbae: Το καλό με εμένα είναι πως μπορώ να προσαρμοστώ είτε σε ένα τρομερά αμυντικό παιχνίδι είτε σε ένα τρομερά επιθετικό ανάλογα την στιγμή και την ομάδα. Βέβαια προτιμώ τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μου που είναι κάπως πιο επιθετικός.

Πως νιώθεις την ομάδα σου μετά το τέλος της πρώτης εβδομάδας των spring split προκριματικών;

Youngbae: Μετά από την απόδοση μας την πρώτη εβδομάδα, είμαστε όλοι σίγουροι και με κίνητρο για την εβδομάδα που έρχεται και για παραπέρα. Πίστεψε με, λίγους μήνες πριν δεν μοιάζαμε με ομάδα που θα μπορούσε να φτάσει στους κορυφαίους τέσσερις αλλά μετά από πολύ σκληρή δουλειά και προπόνηση, είμαι περήφανος να πω πως θα είμαστε μέσα στους κορυφαίους τέσσερις.

Η ομάδα σου τερμάτισε τρίτη την πρώτη βδομάδα των spring split προκριματικών, πως νομίζεις ότι θα μπορούσατε να τα πάτε καλύτερα; 

Youngbae: Νομίζω πως πρέπει να παίξουμε περισσότερο ως ομάδα και να πετύχουμε μια καλύτερη συνεργασία, η επικοινωνία είναι τρομερά σημαντική σε μια ομάδα. Μεμονωμένα όλοι έχουμε την τεχνική και την ικανότητα.

Αν τα προκριματικά πάνε καλά, οι Team Dignitas θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν στο Smite Pro-League, υπάρχουν κάποιες ομάδες που σε προβληματίζουν ή που είσαι ενθουσιασμένος που θα παίξεις ως αντίπαλος; 

Youngbae: Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω με όλες τις Ευρωπαϊκές ομάδες, διότι η κάθε μια από αυτές μπορεί εύκολα να πάρει ένα παιχνίδι ή μια σειρά παιχνιδιών από τις υπόλοιπες. Δεν είμαι προβληματισμένος ή φοβισμένος που θα παίξω ως αντίπαλος απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα γιατί αν θες να είσαι ο καλύτερος πρέπει να νικήσεις όλους τους υπόλοιπους.

Τι παιχνίδια παίζεις εκτός από Smite;

Youngbae: Παίζω πολύ CS:GO, ναι είμαι μεγάλος οπαδός τους CS:GO και των eSports γενικά. Εκτός από CSGO, παίζω παιχνίδια σαν το Osu και το Diablo 3.

Έχεις κάποια ενδιαφέροντα εκτός από τα παιχνίδια; Και αν ναι ποια είναι;

Youngbae: Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τα παιχνίδια, εκτός από φυσιολογικά πράγματα όπως το να πηγαίνω καφέ να βλέπω ταινίες κλπ.

Τελευταία ερώτηση, υπάρχει κάτι που θες να πεις στους αναγνώστες μας;

Youngbae: Είμαστε αποφασισμένοι, με κίνητρα και το σημαντικότερο πολύ ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δόθηκε να εκπροσωπήσουμε τους Team Dignitas στον κόσμο του Smite. Με όλη την βοήθεια και την υποστήριξη. Ξέρω πως μπορούμε να γίνουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα Team Dignitas και σε όλους τους χορηγούς.

Περισσότερα νέα για το Smite