Sony’s aiming to succeed
Η Sony σκοπεύει να βασιστεί περισσότερο στο PlayStation και στα camera sensors, με σκοπό να αποκτήσει 25 φορές παραπάνω κέρδος, μέσα στα επόμενα 3 χρόνια.
Ο CEO της Sony, Kaz Hirai, δήλωσε πως η εταιρεία θα απομακρυνθεί από την smartphones αγορά. Ο λόγος, ότι η εταιρεία αποτυγχάνει να συναγωνιστεί αντίστοιχες εταιρείες στον χώρο αυτό, όπως την Apple, Samsung, και άλλες φθηνότερες κινέζικες. Τα σχόλια του Hirai, μας έδωσαν επίσης την εντύπωση, πως κάποια στιγμή η Sony, μπορεί να παρατήσει την αρκετά πετυχημένη ΤV επιχείρησή της.
Αντίστοιχα, η Sony θα εστιάσει στα κερδοφόρα camera sensors και PlayStation προϊόντα της, που ελπίζει πως θα παράγει κέρδος $4.2 δισεκατομμυρίων για το 2017/2018.
Η Sony PlayStation από την άλλη, φαίνεται πως τα πηγαίνει πολύ καλά. Τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε πως το PlayStation 4 πούλησε 18.5 εκατομμύρια αντίτυπα, και είχε πάνω από 10.9 εκατομμύρια PlayStation Plus συνδρομητές. Νωρίτερα τον μήνα αυτό, έγινε επίσης γνωστό πως το PlayStation 4, ήταν η μεγαλύτερη σε πωλήσεις κονσόλα για τον μήνα του Ιανουαρίου.
Social Media
18.202 Likes
582 Followers
3.940 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers