Συνέντευξη με τον 3KGamer

Ο Ιούλιος εδώ και λίγους μήνες, ξεκίνησε κανάλι στο YouTube και Livestream στο Twitch

Ο Ιούλιος είναι 23 χρονών και μένει στην Χαλκιδική. Εδώ και λίγους μήνες, ξεκίνησε κανάλι στο YouTube και Livestream στο Twitch. Εκ γενετής, ο Ιούλιος είναι δίχως το αριστερό του χέρι. Αυτό δεν τον πτόησε καθόλου όμως, από το να παίζει video games. Εδώ και λίγο καιρό, έχει γίνει μέλος της κοινότητας του Zeroland. Zeroland, ονομάζεται ένας server στο Minecraft, όπου παίζουν οι πιο γνωστοί Έλληνες YouTubers! Επομένως, περιμένουμε πολλά νέα πράγματα από το κανάλι του.

10407730_343159609197120_3644094975310737254_n

  • Πως ξεκίνησες κανάλι στο YouTube;

“Στην αρχή ήθελα να κάνω κάτι με την παρέα μου, αλλά τελικά λόγω υποχρεώσεων, δεν το συνεχίσαμε. Είχα ένα τροχαίο και έπρεπε να μείνω μέσα στο σπίτι για πολύ καιρό. Έτσι, έλιωσα στα games. Μάλιστα, μετά από το πρώτο βίντεο με τους Gramers, το ζητούσε ο κόσμος να κάνω κανάλι. Με βοήθησε επίσης, και ο Κώστας από RebellGames.”

  • Πως προέκυψε η συνάντηση με τους Gramers;

“Είχα στείλει μια φωτογραφία στην Razer με το Naga, και με είχαν ρωτήσει για ποιόν λόγο το είχα αγοράσει. Όταν τους είπα για το χέρι μου, κανονίσαμε μια συνάντηση με YouTubers και έτυχε να συνεργάζονται με τους Gramers. Και έτσι έγινε η συνάντηση.”

  • Ποιο ήταν το πρώτο Video game που έπαιξες;

“Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το SuperMario. Είχε αγοράσει ο θείος μου μια κονσόλα και είχα παίξει.”

  • Το αγαπημένο παιχνίδι σου για το 2014;

“Είχα λιώσει στο League of Legends, αλλά αυτό που μου άρεσε πολύ, ήταν το Hitman: Absolution!”

  • Το πρόβλημα σου πόσο σε δυσκόλεψε στο να παίξεις παιχνίδια;

“Σίγουρα με δυσκόλεψε πολύ στην αρχή. Είναι το πώς έχεις μάθει να ζεις. Κάποια στιγμή, θα βρεις τον τρόπο σου. Τώρα που βρήκα το Razer Naga, μου λύθηκαν τα χέρια. Συγνώμη, το χέρι.” (γέλια)

  • Τι προσδοκίες έχεις για το κανάλι σου;

“Αυτό που θα ήθελα, είναι να βγάζω περισσότερα βίντεο και να κάνω περισσότερα Livestreams. Δυστυχώς, λόγο της ταχύτητας της σύνδεσης μου, δεν είναι εφικτό. Θα δουλέψω όσο μπορέσω περισσότερο για το κανάλι μου.”

  • Κάποια συμβουλή για άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο παρόμοιο θέμα με εσένα;

“Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρω τέτοια άτομα και να μιλήσω μαζί τους. Απλά να ψαχτούνε, και θα βρούνε τον τρόπο τους να κάνουν ότι θέλουν. Μην το βάζουν κάτω, υπάρχουν λύσεις. Μια κοπέλα στο Twitch, κάνει Livestream League of Legends, χωρίς κανένα χέρι και παίζει με τα πόδια. Οπότε, να μην το βάζουν κάτω.”

Το GameSpace.gr εύχεται στον Ιούλιο (3Κ Gamer), ότι καλύτερο για αυτόν και το κανάλι του.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον 3K Gamer, στο YouTube αλλά και στο Twitch:

Tags