Έρχεται το Παγκόσμιο Τουρνουά 2015 του Hearthstone

Το παγκόσμιο τουρνουά Heartstone πλησιάζει…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το παγκόσμιο τουρνουά Hearthstone πλησιάζει…

hearthstone

Η Blizzard μπαίνει δυναμικά από ότι φαίνεται στον gaming χώρο το 2015, οργανώνοντας ένα παγκόσμιο τουρνουά για τους παίκτες του Hearthstone. Η εταιρία προσπαθώντας να μην χάσει λεπτό, ανακοίνωσε ήδη όλα τα απαραίτητα…

Σε αρχικό στάδιο όλοι οι παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο τουρνουά… Παρ’ όλα αυτά στο τέλος θα προκριθεί μία ομάδα των 16 καλύτερων παικτών παγκοσμίως. Για να καταφέρετε να κατακτήσετε μία από αυτές τις θέσεις, θα πρέπει να μαζέψετε όσους περισσότερους πόντους γίνεται είτε απο ranked παιχνίδια, είτε από Fireside Gatherings (ξεκινόντας από τον τωρινό μήνα). Το τουρνουά θα λάβει μέρος στα τέλη του 2015, όπου θα αγωνιστούν οι 16 ικανότεροι παίκτες.

Από κάθε region, θα ανακριθούν 8 παίκτες από ένα τουρνουά των 40 παικτών (40 player double-elimination)], οι οποίοι με την σειρά τους θα αγωνιστούν για την κατάκτηση μίας από τις τέσσερις θέσεις που θα είναι διαθέσιμες (Regional Championship)…

Μέσα από όλο αυτό το σύστημα, θα αναδειχθούν οι 16 καλύτεροι παίκτες. Αξιοσημείωτη είναι η αναφορά ότι οι παίκτες που θα έχουν τουλάχιστον δύο πόντους μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα μπορέσουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο περιφερειακό Last Call Tournament.

Ο νικητής του Hearthstone World Championship θα κερδίσει το ποσό των $100.000, και αντίστοιχα θα υπάρξουν αμοιβές για τις υπόλοιπες θέσεις.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Hearthstone είναι ένα Digital Collectible Card Game από την Blizzard.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft