Razer Kraken Pro – Review

Ήρθαν στα χέρια μας τα Razer Kraken Pro και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να κάνουμε ένα review και ένα unboxing video

Σίγουρα όλοι μας θα έχουμε αναρωτηθεί το τι διαφορετικό θα έχουν τα Razer Kraken Pro από τα γνωστά σε όλους μας 7.1. Η Razer για ακόμη μια φορά πρωτοτυπεί στη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων, με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο εύρος από Gamers. Τα Razer Kraken Pro σας δίνουν πραγματικά την αίσθηση της απλότητας, καθώς  έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε σε πολύ καλή ποιότητα τα παιχνίδια σας, χωρίς να κουράζεστε καθόλου.

Ομολογούμε πως η συσκευασία των ακουστικών μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Διατηρώντας την προσφιλή της τακτική σε πολλά προϊόντα, η Razer με το μισό κάλυμμα της συσκευασίας διάφανο, δίνει την δυνατότητα στον αγοραστή να δει το προϊόν που πρόκειται να αγοράσει. Στην περίπτωσή μας βλέπει τα ακουστικά σε ένα από τα τρία χρώματα στα οποία διατίθενται, το κλασσικό πράσινο χρώμα της Razer, τη μαύρη και την λευκή έκδοση τους!

headphones_7914_small_0

 

 

Ήχος

Τα Razer Kraken Pro , με τους 40 χιλιοστών μαγνήτες, αποδίδουν έναν εξαιρετικό ήχο που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε Gamer. Όπως κάθε προϊόν της Razer,  έτσι και τα Razer Kraken Pro αποδίδουν εξαίρετα την απόδοση του μπάσου τους. Μετά από πολλές δοκιμές σιγουρευτήκαμε πως οι 40 mm μαγνήτες κατάφεραν άψογα να αποδώσουν των ήχο από ρουκέτες , πυροβολισμούς αλλά και εκρήξεις στα παιχνίδια. Έχοντας την επιλογή να δημιουργήσουμε το δικό μας προφίλ για τον τρόπο λειτουργίας τους, μπορούμε να απολαύσουμε τα παιχνίδια μας αλλά και την μουσική μας. Μπορούμε να ρυθμίσουμε το μπάσο των ακουστικών ή τον εισερχόμενο ήχο από το chat, αλλά και τα ηχητικά εφέ τόσο στις ταινίες μας όσο και στη μουσική μας.

maxresdefault

Μικρόφωνο

Η Razer έδωσε επίσης ιδιαίτερη σημασία στο μικρόφωνο, καθώς μπορεί να κρυφτεί στην αριστερή πλευρά ώστε να μην είναι εμφανές όταν πρόκειται για την εξωτερική τους χρήση.

Συγκεκριμένα το μικρόφωνο είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορείτε να το τοποθετήσετε στην κατάλληλη απόσταση που θέλετε.  Η μετάδοση του ήχου είναι αρκετά καλή, σίγουρα όμως θα περιμέναμε κάτι παραπάνω όσο αναφορά την προστασία κατά των θορύβων, σε σχέση με την τιμή τους. Τέλος να αναφέρουμε ότι ίσως χρειαστείτε λίγο χρόνο να προσαρμοστείτε με το «κρύψιμο» του μικροφώνου, αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα μετά από κάποιες χρήσεις.

1345643747_2

Σχεδιασμός

Η ίδια η Razer διαφημίζει τα Razer Kraken Pro ως τα πιο άνετα ακουστικά που υπάρχουν. Θα μας έβρισκε σύμφωνους αν προσέθετε την φράση «στην κατηγορία ακουστικών έως 100 ευρώ». Πραγματικά, τα Razer Kraken Pro με το memory foam το οποίο διαθέτουν και με το μικρό τους βάρος (μόλις 293 γραμμάρια), δεν έχουν αντίπαλο στην άνεση που προσφέρουν για την κατηγορία τους. Σε αντίθεση με άλλα ακουστικά, που επιβάλλουν 10λεπτό διάλειμμα μετά από μερικές ώρες χρήσης, τα συγκεκριμένα ακουστικά σας εξασφαλίζουν μία ξεκούραστη εμπειρία χωρίς διακοπές.

Σίγουρα τα Razer Kraken Pro , μπορούμε να πούμε πως δεν προορίζονται μόνο για να παίζεται τα παιχνίδια σας , αλλά σας δίνεται και η δυνατότητα να συνδέσετε και άλλες συσκευές για εξωτερική χρήση.

Αυτό είναι εμφανές από το καλώδιο των ακουστικών που χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα. Το πρώτο τμήμα μήκους 1,3 μέτρα το οποίο τελειώνει σε 3.5 jack για ακουστικά, καθώς και μία επέκταση μεγέθους 2 μέτρων τα οποία οδηγούν σε εξόδους μικροφώνου και ήχου, για την κάρτα ήχου σας.

razer-kraken-pro-green-gallery-05

Επίλογος

Τα Razer Kraken Pro, προσφέρονται στην τιμή των €69,99 και όπως μας έχει συνηθίσει η Razer στην πλειονότητα των προϊόντων της, έχουν άριστη σχέση τιμής – ποιότητας. Είναι ακουστικά τα οποία θα σας συνοδέψουν για αρκετές ώρες στα παιχνίδια σας αλλά και στις βόλτες σας.

Μπορείτε να τα βρείτε στην επίσημη σελίδα της Razer

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Μαγνήτες: 40mm Νεοδυμίου Μαγνήτες
 • Συχνότητα: 20Hz20kHz
 • Αντίσταση: 32 Ω
 • Ευαισθησία: 1kHz: 110dB
 • Κατανάλωση Ενέργειας: 50mW
 • Καλώδιο: 1,3 + 2 μέτρα
 • Συνδεσιμότητα: Αναλογικά jacks
 • Τύπος ακουστικών: Ακουστικά – διπλά
 • Τύπος ακουστικών: Με μαξιλαράκια (ear-cup)
 • Τεχνολογία σύνδεσης: Ενσύρματη

Μικρόφωνο

 • Αντίσταση: 100Hz12kHz
 • Ευαισθησία: 1KHz: –40dB ± 4dB
 • Ήχος: ΜονοφωνικόςTags

Gamer since: 1983