H MSI ανακοίνωσε την Z97I Gaming ACK μητρική

H MSI ανακοίνωσε την νέα Gaming mini-ITX μητρική Η Ζ97Ι Gaming ACK εξοπλισμένη με το Killer DoubleShot Pro, την συνδεσιμότητα Μ.2 και ένα εντελώς νέο gaming σχεδιασμένο PCB. Οι παίκτες σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν για μία ισχυρή μικρού μεγέθους Gaming μητρική με όλα τα απαραίτητα καλούδια, μπορούν πλέον να την αποκτήσουν. Η νέα ACK powered by Killer DoubleShot Pro προσφέρει 3.5x φορές χαμηλότερο latency και 2.9x φορές ταχύτερη μεταφορά των δεδομένων σε σχέση με τις παραδοσιακές λύσεις Wireless-N. Το Killer Smart Teaming επιτρέπει τη χρήση του LAN και του WI-FI ταυτόχρονα με ταχύτητες έως 1.867 Gbps και την ικανότητα να επεξεργάζεται τις δραστηριότητες των παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το LAN […]

H MSI ανακοίνωσε την νέα Gaming mini-ITX μητρική

Η Ζ97Ι Gaming ACK εξοπλισμένη με το Killer DoubleShot Pro, την συνδεσιμότητα Μ.2 και ένα εντελώς νέο gaming σχεδιασμένο PCB. Οι παίκτες σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν για μία ισχυρή μικρού μεγέθους Gaming μητρική με όλα τα απαραίτητα καλούδια, μπορούν πλέον να την αποκτήσουν.

66d

Η νέα ACK powered by Killer DoubleShot Pro προσφέρει 3.5x φορές χαμηλότερο latency και 2.9x φορές ταχύτερη μεταφορά των δεδομένων σε σχέση με τις παραδοσιακές λύσεις Wireless-N. Το Killer Smart Teaming επιτρέπει τη χρήση του LAN και του WI-FI ταυτόχρονα με ταχύτητες έως 1.867 Gbps και την ικανότητα να επεξεργάζεται τις δραστηριότητες των παιχνιδιών που χρησιμοποιούν το LAN ή το WI-FI, ώστε να βελτιώσει την εμπειρία του παίκτη.

66a

Χρησιμοποιείστε τον SSD σας στην μέγιστη ταχύτητα με το M.2
Απολαύστε μία απίστευτα γρήγορη εκκίνηση του συστήματος σας μέχρι και εξωφρενικά γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και παιχνιδιών σας με την νέα μητρική της MSI. Προσφέρουμε την επόμενη γενιά αποθήκευσης υψηλής ταχύτητας μέσω Μ.2. Η μεταφορά δεδομένων μέσω Μ.2 και μιας κάρτας PCI Express 2.0 x2, αυξάνει τις ταχύτητες μέχρι και 10 Gb / s, καθιστώντας το 67% ταχύτερο από ότι το SATA 3.0.

66c

Χαρακτηριστικά: 

  • CPU Support: 4th and 5th Gen Intel Core / Pentium / Celeron processors
  • Chipset: Intel Z97 Express Chipset
  • Network: Killer E2205 Gigabit Ethernet, Killer 1525 802.11 ac, BT 4.1
  • Storage: 1x M.2 10Gb/s, 4x SATA 6Gb/s
  • Display interface: 1x DisplayPort, 2x HDMI
  • Connectivity: 1x PCI-e 3.0 x16, 6x USB 3.0, 6x USB 2.0, 8-channel Audio Boost

66b