Μεγάλη αναβάθμιση για το Skype

Πλήρη ανασχεδιασμό του Skype για Windows και Mac, ανακοίνωσε η Microsoft. Το Skype έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο εύκολο να συνομιλήσετε και να κάνετε share. Αν ήδη χρησιμοποιείται το Skype στο κινητό σας, τότε θα αναγνωρίσετε κάποιες από αυτές τις αλλαγές. Τώρα, βλέπετε σε μικρογραφίες τις επαφές σας, υπάρχει ένας νέος bubble-style σχεδιασμός της συνομιλίας και εικονίδια για το chat, τις video-κλήσεις και τις υπάρχει κλήσεις ήχου. Βελτιωμένη εμπειρία στο chat Τον τελευταίο καιρό η Microsoft έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να ανανεώσει την εμπειρία συνομιλίας στο Skype. Έχουνε κάνει περισσότερες βελτιώσεις στην desktop έκδοση. Φωτογραφίες στο νέο chat και οι […]

Πλήρη ανασχεδιασμό του Skype για Windows και Mac, ανακοίνωσε η Microsoft.
Το Skype έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο εύκολο να συνομιλήσετε και να κάνετε share. Αν ήδη χρησιμοποιείται το Skype στο κινητό σας, τότε θα αναγνωρίσετε κάποιες από αυτές τις αλλαγές. Τώρα, βλέπετε σε μικρογραφίες τις επαφές σας, υπάρχει ένας νέος bubble-style σχεδιασμός της συνομιλίας και εικονίδια για το chat, τις video-κλήσεις και τις υπάρχει κλήσεις ήχου.

mac1

Βελτιωμένη εμπειρία στο chat

Τον τελευταίο καιρό η Microsoft έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να ανανεώσει την εμπειρία συνομιλίας στο Skype. Έχουνε κάνει περισσότερες βελτιώσεις στην desktop έκδοση. Φωτογραφίες στο νέο chat και οι εφαρμογές εμφανίζονται όπως θα περιμένατε. Επίσης, βελτιώσεις έχουν γίνει στην κοινή χρήση αρχείων.  Όταν μοιράζεστε τύπους αρχείων, όπως έγγραφα και αρχεία PDF ή Office, θα δείτε τα εικονίδια αρχείων που εμφανίζονται να είναι πιο εύκολο να το δείτε οπτικά και να βρείτε διαφορετικά αρχεία στο ιστορικό συνομιλιών σας.

mac2

Chat και κλήσεις ταυτόχρονα με ένα κλικ

Οι άνθρωποι αγαπούν το multi-tasking. Πολλοί από εσάς ήδη ανταλλάσσουν PM, ενώ ενώ είναι σε ζωντανή κλήση. Με το νέο side-by-side σχεδιασμό, μπορείτε εύκολα να κάνετε multi-task σε μια φωνητική ή βίντεο κλήση. Στα Mac, αυτό διαρκεί μόνο ένα κλικ. Μοιραστείτε μηνύματα, φωτογραφίες ή αρχεία για μια πιο ενεργή συνομιλία, χωρίς να αφήνετε την κλήση σας.

mac3

Δωρεάν ομαδικές βίντεο-κλήσεις 

Το Skype «αγαπά» τις ομαδικές κλήσεις και αυτές δεν θα μπορούσαν να μην ήταν δωρεάν.

mac4

Κατεβάστε την Preview έκδοση από εδώ.