Το DirectX 12 θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Windows 10

Σε μια δημοσίευση στο Developer DirectX blog, η Microsoft έγραψε ότι οι προγραμματιστές της εργάζονται στο DirectX12 Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την Epic, με σκοπό την δημιουργία της νέας έκδοσης της Unreal Engine 4.4, η οποία είναι διαθέσιμη για download, ώστε να ελεγχθεί από τους προγραμματιστές. Η Microsoft έχει συνεργαστεί με την Intel για τη βελτίωση των επιδόσεων των ολοκληρωμένων λύσεων γραφικών της. Πρόσφατα, από κοινού, παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση του DX12 σε σύγκριση με το DX11. Αυτό έγινε καθιστώντας 50.000 αστεροειδείς να συγκρούονται στο διάστημα, με την HD4400 της Intel.  

Σε μια δημοσίευση στο Developer DirectX blog, η Microsoft έγραψε ότι οι προγραμματιστές της εργάζονται στο DirectX12

forza5-900-80

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα συνεργαστεί με την Epic, με σκοπό την δημιουργία της νέας έκδοσης της Unreal Engine 4.4, η οποία είναι διαθέσιμη για download, ώστε να ελεγχθεί από τους προγραμματιστές.

Η Microsoft έχει συνεργαστεί με την Intel για τη βελτίωση των επιδόσεων των ολοκληρωμένων λύσεων γραφικών της. Πρόσφατα, από κοινού, παρουσίασαν μεγάλη βελτίωση του DX12 σε σύγκριση με το DX11. Αυτό έγινε καθιστώντας 50.000 αστεροειδείς να συγκρούονται στο διάστημα, με την HD4400 της Intel.