Ανταμοιβές για την σεζόν 2014 και η νέα βαθμίδα «Master Tier»

Η σεζόν κατάταξης 2014 ξεκίνησε τον Ιανουάριο και τώρα η μάχη για τη συγκέντρωση Πόντων Πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Η σεζόν του 2014 θα λήξει το Νοέμβριο. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Συνεχίστε να διαβάζετε, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ανταμοιβές στο τέλος της σεζόν και τη νέα βαθμίδα Κυρίαρχου. Η νέα βαθμίδα Κυρίαρχου Η Βαθμίδα Κυρίαρχου είναι μια νέα βαθμίδα κατάταξης περιορισμένης πρόσβασης, η οποία μεσολαβεί μεταξύ των βαθμίδων Αδαμάντινη 1 και Διεκδικητή. Η Βαθμίδα Κυρίαρχου δοκιμάστηκε ζωντανά στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ). Θα ακολουθήσει μία ακόμα δοκιμή […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η σεζόν κατάταξης 2014 ξεκίνησε τον Ιανουάριο και τώρα η μάχη για τη συγκέντρωση Πόντων Πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Η σεζόν του 2014 θα λήξει το Νοέμβριο. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί τον Οκτώβριο. Συνεχίστε να διαβάζετε, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ανταμοιβές στο τέλος της σεζόν και τη νέα βαθμίδα Κυρίαρχου.

victorious-wallpaperv2

Η νέα βαθμίδα Κυρίαρχου

eos-mastertier_image

Η Βαθμίδα Κυρίαρχου είναι μια νέα βαθμίδα κατάταξης περιορισμένης πρόσβασης, η οποία μεσολαβεί μεταξύ των βαθμίδων Αδαμάντινη 1 και Διεκδικητή.

Η Βαθμίδα Κυρίαρχου δοκιμάστηκε ζωντανά στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ). Θα ακολουθήσει μία ακόμα δοκιμή στη Δυτική Ευρώπη την επόμενη εβδομάδα και μετά θα προστεθεί επισήμως στο παιχνίδι.

Επειδή εκφράστηκαν ορισμένες αμφιβολίες σχετικά με τη διαφάνεια του τρόπου κατάταξης στις υψηλότερες βαθμίδες του συστήματος πρωταθλημάτων στο τέλος της Σεζόν 3, αποφασίσαμε να κάνουμε πιο ξεκάθαρη τη διαδρομή προς την κορυφή για τους παίκτες που συμμετέχουν σε αγώνες κατάταξης. Η Βαθμίδα Κυρίαρχου σχεδιάστηκε για να ξεδιαλύνει αυτές τις αμφιβολίες, αλλά όχι μόνο για αυτό.

Η Βαθμίδα Κυρίαρχου θα μοιράζεται την ίδια κατάταξη ΠΠ με τη Βαθμίδα Διεκδικητή. Οι παίκτες που αποκτούν δικαίωμα να παίξουν στη σειρά αγώνων προβιβασμού στην κορυφή της Αδαμάντινης 1 και προβιβάζονται, θα μπαίνουν στη Βαθμίδα Κυρίαρχου. Έχετε υπόψη σας ότι κατά την έναρξη λειτουργίας της Βαθμίδας Κυρίαρχου, δεν θα υπάρχουν παίκτες σε αυτήν, αλλά θα αρχίσει να γεμίζει, όταν οι πρώτοι παίκτες κερδίσουν τη σειρά αγώνων προβιβασμού. Συχνές ερωτήσεις για τη Βαθμίδα Κυρίαρχου

Βαθμίδα Διεκδικητή

eos-challenger_image

Πλέον, το χρονικό περιθώριο για την είσοδο στη Βαθμίδα Διεκδικητή αλλάζει βάσει 24ωρου προγράμματος, χωρίς εξαιρέσεις.

Με την προσθήκη της Βαθμίδας Κυρίαρχου, έχουμε αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες ανεβαίνουν στη Βαθμίδα Διεκδικητή. Τώρα, κάθε εικοσιτέσσερις ώρες, οι παίκτες θα μπορούν να ανεβαίνουν στη Βαθμίδα Διεκδικητή αν έχουν συγκεντρώσει αρκετούς Πόντους Πρωταθλήματος για να μπουν στους κορυφαίους 200 παίκτες ή στις κορυφαίες 50 ομάδες. Όλοι οι παίκτες της Βαθμίδας Διεκδικητή που βρίσκονται πλέον εκτός των 200 κορυφαίων παικτών, θα υποβιβαστούν στη Βαθμίδα Κυρίαρχου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις των κορυφαίων παικτών κατάταξης, ρίξτε μια ματιά στις συχνές ερωτήσεις που ακολουθούν

Ανταμοιβές ομάδας

20 Πόντοι

eos-teamrewards_ward1

45 Πόντοι

eos-teamrewards_ward2

75 Πόντοι

eos-teamrewards_ward3

Νωρίτερα φέτος, εγκαινιάσαμε νέες ανταμοιβές ομάδων κατάταξης για συμμετοχή σε αγώνες 5Χ5 ή 3Χ3.

Καθώς οι ομάδες κατάταξης απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή στην ομαδική δουλειά και στη συνεργασία, θέλαμε να προσθέσουμε εδώ μια ειδική κατηγορία ανταμοιβών, για να δώσουμε στους παίκτες μια επιπλέον επιβράβευση για την επίτευξη των στόχων τους ως μέλη μιας ομάδας.

Θα κερδίζετε έναν πόντο για κάθε νίκη σε αγώνα κατάταξης 3Χ3 και τρεις πόντους για κάθε νίκη σε αγώνες κατάταξης 5Χ5. Πρέπει να έχετε συμμετάσχει ενεργά στη νίκη για να αποκτήσετε τους πόντους. Για παράδειγμα, αν η ομάδα σας “Press D to Dance” παίξει τρεις αγώνες ενώ εσείς λείπετε σε διακοπές, δεν θα κερδίσετε πόντους, αν σημειώσουν κάποια νίκη κατά την απουσία σας. Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις ανταμοιβές ομάδας.

Ανταμοιβές βαθμίδας κατάταξης

rewards_crests_BRONZE_deselectrewards_crests_SILVER_deselectrewards_crests_GOLD_deselectrewards_crests_PLATINUM_deselectrewards_crests_DIAMOND_deselectrewards_crests_MASTER_deselectrewards_crests_CHALLENGER_deselect

Χάλκινη

Εικονίδιο Επικαλεστή

Αργυρή

  • Εικονίδιο Επικαλεστή
  • Περίγραμμα banner
  • Περίγραμμα οθόνης φόρτωσης

Χρυσή+

  • Εικονίδιο Επικαλεστή
  • Περίγραμμα banner
  • Περίγραμμα οθόνης φόρτωσης
  • ΤΟ Εικονίδιο Σεζόν εμφανίζεται στις ειδοποιήσεις για πρόσκληση σε παιχνίδι και στα αιτήματα φιλίας
  • Αήττητη αμφίεση ήρωα

Συχνές ερωτήσεις

Πότε θα λάβω τις ανταμοιβές μου;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας εντός της εφαρμογής στην καρτέλα «Πρωταθλήματα», αλλά δεν θα αποκτήσετε τις ανταμοιβές πριν από το τέλος της σεζόν το Νοέμβριο.

Πώς μπορώ να μπω στη Βαθμίδα Κυρίαρχου;

Όταν φτάσετε στην Αδαμάντινη I, το επόμενο βήμα είναι να καταφέρετε να φτάσετε στους αγώνες προβιβασμού. Αν κερδίσετε τρία από τα πέντε παιχνίδια, θα κερδίσετε το δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη βαθμίδα.

Μπορώ να υποβιβαστώ από τη Βαθμίδα Κυρίαρχου;

Είναι πιθανό να υποβιβαστείτε στην Αδαμάντινη I, αν έχετε παίξει τουλάχιστον τρία παιχνίδια στη βαθμίδα Κυρίαρχου και πέσετε κάτω από 0 ΠΠ.

Πρέπει να παίξω σε μία ομάδα για να μετρήσουν οι νίκες μου στις ανταμοιβές;

Όχι, μπορείτε να συγκεντρώσετε πόντους ανταμοιβών από πολλές ομάδες. Έχετε υπόψη σας ότι μπορείτε να συμμετέχετε σε έως και 5 ομάδες κατάταξης ταυτόχρονα.

Θα χάσω τις νίκες που έχω συγκεντρώσει αν με διώξουν από μια ομάδα;

Όχι, θα διατηρήσετε τους πόντους σας από τις νίκες. Οι πόντοι σας δεν επηρεάζονται από την αδράνεια ή τη διάλυση μιας ομάδας ή την αποχώρησή σας από μια ομάδα, είτε γίνεται οικειοθελώς, είτε όχι. Ο μόνος παράγοντας που υπολογίζουμε είναι ο αριθμός των νικών στις οποίες συμμετείχατε.

Αν αλλάξω σέρβερ, θα κρατήσω τους πόντους μου;

Όχι, η πρόοδος για την απόκτηση ανταμοιβών ομάδων κατάταξης δεν σας ακολουθεί, αν επιλέξετε να αλλάξετε σέρβερ.

Αν πληρώ τις προϋποθέσεις για ανταμοιβές, πότε μπορώ να τις λάβω;

Όλες οι ανταμοιβές θα δοθούν στο τέλος της σεζόν.

Υπολογίζονται και οι νίκες που πέτυχα πριν από την έναρξη του προγράμματος για τις ανταμοιβές της σεζόν;

Ναι, όλοι οι αγώνες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της Σεζόν 2014 υπολογίζονται για τις ανταμοιβές της σεζόν. Οι αγώνες της περιόδου προετοιμασίας δεν υπολογίζονται.

Υπολογίζονται και οι νίκες στους αγώνες τοποθέτησής μου για τις ανταμοιβές ομάδας;

Ναι! Οι πόντοι από αυτές τις νίκες θα προστεθούν στο σύνολό σας για τον καθορισμό των ανταμοιβών ομάδας.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις για να κερδίσω μια ανταμοιβή βαθμίδας κατάταξης;

Κερδίζετε ανταμοιβές βάσει της βαθμίδας στην οποία βρίσκεστε στο τέλος της σεζόν στην ουρά αναμονής για έναν παίκτη ή βάσει της βαθμίδας στην οποία βρίσκεται η ομάδας σας στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να έχετε νικήσει σε δέκα τουλάχιστον παιχνίδια με τη συγκεκριμένη ομάδα στην ίδια ουρά αναμονής (για παράδειγμα, δεν κερδίζετε κάνει αν νικήσετε σε έξι παιχνίδια 5Χ5 και τέσσερα παιχνίδια 3Χ3, ακόμη και αν οι ομάδες έχουν το ίδιο όνομα και τους ίδιους παίκτες).

Έχετε κι άλλες ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες κατάταξης γενικότερα; Δείτε τις Συχνές ερωτήσεις για τους αγώνες κατάταξης εδώ.

[leagueoflegends.com]

Περισσότερα νέα για το League of Legends