Η επίθεση της Microsoft στο Macbook Air της Apple

Η Microsoft με το νέο της Surface Pro 3 προσπαθεί να ανταγωνιστεί με το Macbook Air της Apple. Μετά την αναλυτική σύγκριση του Surface Pro 3 με το MacBook Air και το νέο πρόγραμμα προώθησης της Microsoft (που πληρώνει 650 δολάρια σε όσους έχουν MacBook Air και συμφωνούν να το ανταλλάξουν με το Surface Pro 3) σειρά έχουν οι νέες διαφημίσεις της Microsoft. Τα παρακάτω videos που εμφανίστηκαν στο επίσημο κανάλι της Microsoft στο Youtube, επικεντρώνονται κυρίως στη δυνατότητα του Surface Pro 3 να αντικαταστήσει το laptop και το tablet του χρήστη, ενώ επιτίθεται στο Apple MacBook Air.

Η Microsoft με το νέο της Surface Pro 3 προσπαθεί να ανταγωνιστεί με το Macbook Air της Apple.

Surface-Pro-3

Μετά την αναλυτική σύγκριση του Surface Pro 3 με το MacBook Air και το νέο πρόγραμμα προώθησης της Microsoft (που πληρώνει 650 δολάρια σε όσους έχουν MacBook Air και συμφωνούν να το ανταλλάξουν με το Surface Pro 3) σειρά έχουν οι νέες διαφημίσεις της Microsoft.

Τα παρακάτω videos που εμφανίστηκαν στο επίσημο κανάλι της Microsoft στο Youtube, επικεντρώνονται κυρίως στη δυνατότητα του Surface Pro 3 να αντικαταστήσει το laptop και το tablet του χρήστη, ενώ επιτίθεται στο Apple MacBook Air.