Πέφτει η τιμή των Chromebooks

Μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα Chromebook στην τιμή των 200€ αν ξέρει που να ψωνίσει. Υπάρχουν όμως υποψίες πως η τιμή των Chromebooks θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Η MediaTek πρόσθεσε κώδικα στο Chrome OS για μια δοκιμαστική σύσκεψη που τρέχει πάνω σε έναν ARM CortexA7, έναν πολύ φθηνότερο επεξεργαστή σε σύγκριση με τον A15 και τον Intel Celeron που χρησιμοποιήθηκαν σε παλαιότερες συσκευές. Θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να ρίξει τις τιμές κάτω από 200€ θυσιάζοντας επεξεργαστική ισχύ. Για όσους δεν γνωρίζουν η νέα γενιά των Chromebooks σε συνδυασμό με το Android L προσφέρουν την απόλυτη cloud εμπειρία καθώς συναντάμε […]

Μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα Chromebook στην τιμή των 200€ αν ξέρει που να ψωνίσει. Υπάρχουν όμως υποψίες πως η τιμή των Chromebooks θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά.
115746295

Η MediaTek πρόσθεσε κώδικα στο Chrome OS για μια δοκιμαστική σύσκεψη που τρέχει πάνω σε έναν ARM CortexA7, έναν πολύ φθηνότερο επεξεργαστή σε σύγκριση με τον A15 και τον Intel Celeron που χρησιμοποιήθηκαν σε παλαιότερες συσκευές. Θεωρητικά αυτό θα μπορούσε να ρίξει τις τιμές κάτω από 200€ θυσιάζοντας επεξεργαστική ισχύ.

Για όσους δεν γνωρίζουν η νέα γενιά των Chromebooks σε συνδυασμό με το Android L προσφέρουν την απόλυτη cloud εμπειρία καθώς συναντάμε features όπως τα cross-platform apps όπου μπορούν να τρέχουν στο κινητό καθώς και στο Chromebook την ίδια στιγμή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση από το Google Ι/Ο 2014.

Tags