5 άσχημες συνήθειες που σας στοιχίζουν τα παιχνίδια σας

Καθώς το League of Legends γίνεται όλο και περισσότερο ένα παιχνίδι στο οποίο αξιοποιούμε τον χρόνο μας, είναι σίγουρο πως ο καθένας μας θα έχει παρατηρήσει είτε πολύ είτε λίγο τα λάθη που κάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Aποτέλεσμα; Να κατηγορεί τους άλλους για αυτά χωρίς να παραδέχεται το λάθος του. Παρακάτω πρόκειται να δούμε 5 συνήθειες που είναι ευρέως διαδεδομένες στους περισσότερους παίχτες: 1. Face-Check Αρχικά θα ξεκινήσουμε με το γνωστό Face-Check που κάνουμε σχεδόν όλοι μας. Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως το έχει έστω και μία φορά . Σίγουρα αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε οι […]

Καθώς το League of Legends γίνεται όλο και περισσότερο ένα παιχνίδι στο οποίο αξιοποιούμε τον χρόνο μας, είναι σίγουρο πως ο καθένας μας θα έχει παρατηρήσει είτε πολύ είτε λίγο τα λάθη που κάνει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Aποτέλεσμα; Να κατηγορεί τους άλλους για αυτά χωρίς να παραδέχεται το λάθος του.

20140617_071317965

Παρακάτω πρόκειται να δούμε 5 συνήθειες που είναι ευρέως διαδεδομένες στους περισσότερους παίχτες:

1. Face-Check

face-chcekfinal2

Αρχικά θα ξεκινήσουμε με το γνωστό Face-Check που κάνουμε σχεδόν όλοι μας. Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως το έχει έστω και μία φορά . Σίγουρα αυτό είναι ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι με αποτέλεσμα να στοιχίζει αρκετά στην ομάδα μας.

2. Wards

Sight_Ward_New

Πόσες φορές έχουμε ακούσει την έκφραση «γιατί να πάρω ward δεν είμαι support»; Σίγουρα αρκετές, καθώς όλοι μας  δεν ασχολούμαστε με τα wards αν δεν είμαστε στην θέση του support στην ομάδα μας. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, καθώς (καλώς ή κακός) το να βοηθάμε την ομάδα μας με ένα απλό Ward μας δίνει προβάδισμα!

3. O Jungler δεν κάνει Gank

shyvana-in-the-jungle

Στην περίπτωση που δεν σκέφτεστε να γίνετε επαγγελματίας παίχτης στο League of Legends, και απλά δαπανάτε τον χρόνο σας για να διασκεδάσετε, σκεφτήκατε ποτέ πως και οι συμπαίχτες σας μπορεί να σκέφτονται ακριβώς το ίδιο; Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί κανέναν που θέλει να παίξει την θέση του Jungler να σπαταλήσει τον χρόνο του χωρίς να κάνει κάτι αξιόπιστο για την ομάδα του. Επομένως είναι σημαντικό να τονίσουμε πως για τον καθένα είναι καλύτερα να είναι πιο επιφυλακτικός και να μην ρισκάρει την πιθανότητα ο συμπαίκτης μας να μας βοηθήσει, όσο και αν αυτό γίνει απαραίτητο!

4. Να κάνετε Recall όταν έχετε λίγη ζωή

lol5

Είναι αλήθεια πως όλοι μας θεωρήσαμε αρκετές φορές πως η ζωή μας ήταν αρκετή για να παραμείνουμε στο Lane μας χωρίς να γυρίσουμε, ασχέτως αν ήταν απειροελάχιστη. Σημαντική επισήμανση είναι να μην υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας. Είναι καλύτερο να χάσουμε κάποια δευτερόλεπτα και να γυρίσουμε με πλήρη Health στο Lane μας, παρά να δώσουμε ένα Kill στον αντίπαλο.

5. Γίνεται TeamFight και εσείς σκοτώνετε υπηρέτες

nobkhg

Σε αυτό το σημείο πρέπει να καταλάβουμε πως το League of Legends βασίζεται πλήρως στην ομαδικότητα. Όταν συμβαίνουν τα ανάλογα TeamFights είναι σημαντικό να είμαστε όλοι παρόν , με την λογική ότι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες ως ομάδα παρά ο καθένας ατομικά. Και σίγουρα μην ξεχνάτε πολύ λίγες φορές θα νικήσετε ένα Teamfight ένας εναντίον πέντε.

Έχετε εσείς να προτείνετε πιθανά λάθη που μπορεί να κάνουμε στο League of Legends; 

Αναμένουμε τα σχόλια σας

Περισσότερα νέα για το League of Legends