The Walking Dead Theme Party @ Hoxton (Gazi) 21/2/14

Η Street Production μετά το πετυχημένο event του πρώτου meet up των Ελλήνων fans (Sons of Anarchy Greek Fan Club) της σειράς S.ο.Α. επιστρέφει και διοργανώνει το 1ο meet up των fans του The Walking Dead!!! Η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, «The Walking Dead» (βασισμένο στο ομότιτλο comic book της Image Comics) έχει φτάσει στον δεύτερο μισό του 4ου κύκλου. Με αφορμή αυτό, την Παρασκευή 21 Φεβρουάριου στης 09:00 το βράδυ, στο Hoxton (Βουτάδων 42,Γκάζι), θα μαζευτούμε οι fans της τηλεοπτικής σειράς, του comic, της σειράς video games και οι λάτρεις των zombies! Facebook event Υπό […]

Η Street Production μετά το πετυχημένο event του πρώτου meet up των Ελλήνων fans (Sons of Anarchy Greek Fan Club) της σειράς S.ο.Α. επιστρέφει και διοργανώνει το 1ο meet up των fans του The Walking Dead!!!

wd

Η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, «The Walking Dead» (βασισμένο στο ομότιτλο comic book της Image Comics) έχει φτάσει στον δεύτερο μισό του 4ου κύκλου. Με αφορμή αυτό, την Παρασκευή 21 Φεβρουάριου στης 09:00 το βράδυ, στο Hoxton (Βουτάδων 42,Γκάζι), θα μαζευτούμε οι fans της τηλεοπτικής σειράς, του comic, της σειράς video games και οι λάτρεις των zombies!

Facebook event

Υπό τους ρυθμούς της indie/alternative/rock/rap/electro που θα επιμεληθεί ο DJ COKE θα υπάρξουν οι εξής δραστηριότητες:

Cosplay διαγωνισμός!!!

Το κυρίαρχο θέμα φυσικά θα είναι οι χαρακτήρες του TWD είτε ως walkers (zombies κάθε είδους.. από νοσοκόμα, παπά zombie (και ότι άλλο σκαρφιστεί ο νους σας!!) μέχρι κάποιον γνωστό ήρωα σε zombie εκδοχή (π.χ Βatman zombie, Naruto zombie κτλ) είτε κάποιον από τους χαρακτήρες (καλούς ή κακούς) από τον 1ο ως τον 4ο κύκλο επεισοδίων.

Photoshoting!!!

Κατά την διαρκεια του event θα υπάρχει φωτογράφος να σας φωτογραφήσει.

Προβολή αφιερωμάτων TWD by Brain Gear !!!

Zombie Makeover!!

Η make up artist βάφει με προϊόντα της MAC Cosmetics όσους δεν πρόλαβαν ή δεν έχουν το κατάλληλο εξοπλισμό για να μεταμορφωθούν σε zombies!

Διαγωνισμός μπύρας (5€ η κάθε συμμετοχή)

Όποιος κατεβάσει πιο γρήγορα μισό λίτρο κερδίζει με την μια δώρο!

Κλήρωση λοταρίας

  • Με κάθε αγορά ποτού δικαιούστε ένα λαχνό, όσους περισσότερους λαχνούς συγκεντρώσετε τόσες μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε δώρα!!!
  • Επίσης, όσοι θα ειναι μασκαρεμένοι, φοράνε ένα t-shirt TWD ή μας φέρουν την συλλογή (VHS, DVDs, Action Figures, Comics, Accesories etc) τους και μας δείξουν πόσο fan είναι με το TWD ή τα Zombies θα πάρουν extra λαχνούς για κάθε τι φέρουν!!

Η κλήρωση θα περιέχει πλούσια original merchandise δώρα TWD και όχι μόνο!!!

Δώρα κλήρωσης συνολικής αξίας 559€!!!:

  1. 1x Tattoo αξίας 200€ by 4EVA Tattoo Studio
  2. 1x Tattoo αξίας 100€ by 4EVA Tattoo Studio
  3. 1x 1ο-8ο τόμος της σειράς comics The Walking Dead συνολικής αξίας 104€ by Jemma Books&Comics
  4. 3x Video Games The Walking Dead Telltale Games αξίας 20€ -30€ by I.G.E. SA
  5. 6x The Walking Dead handmade accessories αξίας 35€ by Pixelate Accessories
  6. 2x TWD t-shirts συνολικής αξίας 40€ by Monsterville

ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!!! Αλλά φροντίστε στην είσοδο να μας ενημερώσετε για στατιστικούς λόγους από που μάθατε/ειστε καλεσμένοι για το event αλλά και για να προμηθευτείτε τον πρώτο λαχνό!!

Cheap Drinks!!

Draft Beers
Kozel/Fix/Stela 4€ (300ml) & 5€ (500ml)

Bottled Beers
Heineken/Bud/Corona 5€

Drinks

  • Vodka/Gin etc 5€
  • Wines 4€
  • Cocktails 7€

Διοργάνωση Street Production: Website, FB Page
Tηλ.: 697 163 7301

Hoxton Bar Voutadon 42 Gazi, Athens, Greece

Χορηγοί:

Support By:

Χορηγοί επικοινωνίας: