Καινούργιο Bug εμφανίστηκε στο PS4 το οποίο προκαλεί αρκετά προβλήματα στην κονσόλα

Μερικοί από τους εκατομμύρια χρήστες του PS4 αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την διάρκεια των παιχνιδιών καθώς και στο άνοιγμα εφαρμογών μέσα στην κονσόλα από σφάλματα που εμφανίζονταν κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Το θέμα αυτό είχε τόση μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα να γεμίσουν 36 σελίδες στο Forum της Sony σχετικά με αυτό.   Κάποια post σε αυτό το θέμα , αναφέρονται σε ένα Error με τα χαρακτηριστικά Error CE-34878-0 , το οποίο καταστρέφει τα αποθηκευμένα δεδομένα αρκετών παιχνιδιών όπως  FIFA 14,Assassin‘sCreedIV: BlackFlag, CallofDuty: Ghosts, NBA 2K14, και Battlefield 4. Αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν καθώς χάσανε αποθηκεμένα παιχνίδια έως 30 ωρών συνολικά και επιπλέον. Η λύση […]

Μερικοί από τους εκατομμύρια χρήστες του PS4 αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την διάρκεια των παιχνιδιών καθώς και στο άνοιγμα εφαρμογών μέσα στην κονσόλα από σφάλματα που εμφανίζονταν κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Το θέμα αυτό είχε τόση μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα να γεμίσουν 36 σελίδες στο Forum της Sony σχετικά με αυτό.

 

Κάποια post σε αυτό το θέμα , αναφέρονται σε ένα Error με τα χαρακτηριστικά Error CE-34878-0 , το οποίο καταστρέφει τα αποθηκευμένα δεδομένα αρκετών παιχνιδιών όπως  FIFA 14,AssassinsCreedIV: BlackFlagCallofDuty: GhostsNBA 2K14, και Battlefield 4.

Αρκετοί χρήστες παραπονέθηκαν καθώς χάσανε αποθηκεμένα παιχνίδια έως 30 ωρών συνολικά και επιπλέον. Η λύση η οποία αναφέρθηκε ήταν πως εγκαθιστώντας τις τελευταίες ενημερώσεις αυτό το πρόβλημα μπορεί να φτιαχτεί , αλλά από όσο φαίνεται μόνο λίγοι κατάφεραν να το φτιάξουν .

Ένας αντιπρόσωπος της Sony ανάφερε πως “ Είμαστε ενημερωμένοι σχετικά με τις περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό , παρακαλούμε για την υπομονή σας , καθώς το ερευνούμε “

Η Sony πούλησε περισσότερα από 4,2 εκατομμύρια PS4 κονσόλες παγκοσμίως ,από έναρξη διάθεσης της κονσόλας στην αγορά.