Η ΑSRock ανακοίνωσε το νέο Fatal1ty Ζ87 Κiller Series για gamers, με μειωμένο lagging

Η ASRock ανακοίνωσε το νέο Fatal1ty Z87 Killer Series βασισμένη στην πλατφόρμα Killer E2200 Intelligent Networking Platform, για μεγιστοποίηση της απόδοσης στο online gaming αλλά και του streaming έως και 5 φορές Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με βάση τα τεστ που πραγματοποίησε, το νέο mobo μειώνει σημαντικά το lagging στο online παιχνίδι (60% λιγότερο στο Diablo και 40% στο DOTA). Xάρη στην θύρα δικτύου Killer E2200 δεν περιορίζεται απλά η καθυστέρηση αλλά γενικώς ομαλοποιείται και εξασφαλίζεται η σταθερότητα του network gaming για τον χρήστη. Στον τομέα της τροφοδοσίας της CPU, το νέο ASRock Fatal1ty εξασφαλίζει μειωμένη σπατάλη ενέργειας κατά 23% […]

Η ASRock ανακοίνωσε το νέο Fatal1ty Z87 Killer Series βασισμένη στην πλατφόρμα Killer E2200 Intelligent Networking Platform, για μεγιστοποίηση της απόδοσης στο online gaming αλλά και του streaming έως και 5 φορές

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, με βάση τα τεστ που πραγματοποίησε, το νέο mobo μειώνει σημαντικά το lagging στο online παιχνίδι (60% λιγότερο στο Diablo και 40% στο DOTA).

Xάρη στην θύρα δικτύου Killer E2200 δεν περιορίζεται απλά η καθυστέρηση αλλά γενικώς ομαλοποιείται και εξασφαλίζεται η σταθερότητα του network gaming για τον χρήστη.

Στον τομέα της τροφοδοσίας της CPU, το νέο ASRock Fatal1ty εξασφαλίζει μειωμένη σπατάλη ενέργειας κατά 23% μέσω των νέων connectors, οι οποίοι ταυτόχρονα εξασφαλίζουν και μειωμένες θερμοκρασίες.

Όσον αφορά στα γραφικά, βρίσκουμε επίσης νέο πρόσθετο connector τροφοδοσίας για τις διατάξεις SLI/CrossFire ο οποίος παρέχει ικανή ενέργεια και σταθερότητα για απροβλημάτιστο gaming. Επιπλέον, χάρη στην επίστρωση από χρυσό στην θύρα PCIe της κάρτας γραφικών η απόδοση τριπλασιάζεται.

Ηχητικά, το motherboard ενσωματώνει την λύση Purity Sound, παρέχει εξόδους 7.1ενώ υπάρχει και είσοδος HDMI για να συνδέει ο χρήστης οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί να χρησιμοποιήσει στην οθόνη του υπολογιστή του.

Το νέο ASRock Fatal1ty υποστηρίζει επεξεργαστές 4ης γενιάς Intel Core i7, i5, i3, Xeon, Pentium και Celeron, σε socket LGA1150.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το TopTech4u.gr.

[e-pcmag.gr]