Κάρτα γραφικών για απαιτητικούς gamers

Κορυφαίες επιδόσεις προσφέρει η MSI GTX 780 Η MSI αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στις κορυφαίες κάρτες γραφικών της, ικανοποιώντας ακόμη και τα πιο τραβηγμένα όνειρα των gamers. H GTX 780 Gaming ενσωματώνει τη νέα GeForce GTX 780 GPU της NVIDIA με 3GB GDDR5 μνήμης και PCI Express 3ης γενιάς. Ξεχωρίζει για το MSI Gaming App, ένα αποκλειστικό εργαλείο που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των διάφορων λειτουργιών (OC, Gaming και Silent mode) και το ταχύτατο overclocking της κάρτας.Τα «στρατιωτικών προδιαγραφών» υλικά εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα στο υποσύστημα. Οι τεχνολογίες Propeller Blade και Airflow Control της MSI και οι […]

Κορυφαίες επιδόσεις προσφέρει η MSI GTX 780



Η MSI αποκάλυψε τη νέα προσθήκη στις κορυφαίες κάρτες γραφικών της, ικανοποιώντας ακόμη και τα πιο τραβηγμένα όνειρα των gamers.

H GTX 780 Gaming ενσωματώνει τη νέα GeForce GTX 780 GPU της NVIDIA με 3GB GDDR5 μνήμης και PCI Express 3ης γενιάς.

Ξεχωρίζει για το MSI Gaming App, ένα αποκλειστικό εργαλείο που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των διάφορων λειτουργιών (OC, Gaming και Silent mode) και το ταχύτατο overclocking της κάρτας.Τα «στρατιωτικών προδιαγραφών» υλικά εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα στο υποσύστημα.

Οι τεχνολογίες Propeller Blade και Airflow Control της MSI και οι μεγάλοι διπλοί ανεμιστήρες αξιοποιούν την Twin Frozr IV Advanced, ώστε να ψύχουν αποτελεσματικά το σύστημα. Σε πλήρη λειτουργία η θερμοκρασία διατηρείται κάτω από 67°C και ο θόρυβος στα 25,7dB.

Η MSI GTX 780 δεν προσφέρει πρωτοφανείς gaming εμπειρίες μόνο σε όσους παίζουν, αλλά και στους φίλους τους, αφού τους επιτρέπει να μοιραστούν highlights από το gameplay μαζί τους μέσω του λογισμικού για capturing, Predator.

Για περισσότερα τεχνολογικά νέα επισκεφθείτε το toptech4u.gr.