Το Νέο DLC Map Pack για το Call Of Duty: Black Ops 2

Η Activision μόλις ανακοίνωσε το νέο trailer για το τρίτο DLC Map Pack » Vengeance» ή αλλιώς «Εκδίκηση», του Call Of Duty: Black Ops 2. Ρίξτε μια μικρή μάτια στο βίντεο που επακολουθεί για να καταλάβετε περισσότερα: Το Νέο DLC περιέχει 4 νέες Multiplayer πίστες: Cove, Detour, Rush, και Uplink. Επίσης περιέχει την ολοκαίνουργια ,γεμάτη περιπέτεια, πίστα που ονομάζεται Buried, στην όποια θα εμφανιστεί το νέο μπόνους όπλο μόνο για τα Zombies, το «Ray Gun Mark II» Ας μιλήσουμε λίγο για την καθεμία ξεχωριστά: Η Cove είναι ένα νησάκι κάπου στον ινδικό ωκεανού. Η πίστα περιτριγυρίζεται από θάλασσα και ο […]

Platform
 

Η Activision μόλις ανακοίνωσε το νέο trailer για το τρίτο DLC Map Pack » Vengeance» ή αλλιώς «Εκδίκηση», του Call Of Duty: Black Ops 2.

Ρίξτε μια μικρή μάτια στο βίντεο που επακολουθεί για να καταλάβετε περισσότερα:

Το Νέο DLC περιέχει 4 νέες Multiplayer πίστες: Cove, Detour, Rush, και Uplink.

Επίσης περιέχει την ολοκαίνουργια ,γεμάτη περιπέτεια, πίστα που ονομάζεται Buried, στην όποια θα εμφανιστεί το νέο μπόνους όπλο μόνο για τα Zombies, το «Ray Gun Mark II»

Ας μιλήσουμε λίγο για την καθεμία ξεχωριστά:

Η Cove είναι ένα νησάκι κάπου στον ινδικό ωκεανού. Η πίστα περιτριγυρίζεται από θάλασσα και ο σκοπός του παίκτη εδώ είναι να σπρώξει τον αντίπαλο στο κέντρο της όπου θα δεχθεί πυρά από διαφορές κατευθύνσεις .

Η Detour είναι σύμφωνα με το David Vonderhaar μια από τις καλύτερες Head to Head πίστες στο παιχνίδι .Το σκηνικό είναι πάνω σε μια γέφυρα η όποια χωρίζετε σε πολλά επίπεδα. Με αυτό το τρόπο επιτρέπονται ποικιλίες συμπλοκών. Για παράδειγμα στο πάνω μέρος της γέφυρας υπάρχουν short ,medium και long range combats ενώ στο κάτω μέρος της γέφυρας υπάρχουν περισσότερο short range combats και γίνονται συνήθως flanks.

H Rush βρίσκεται σε μια αρένα για Paintball όπου οι δημιουργοί έχουν πάρει διαφορές στρατηγικές και σημεία από αυτού του είδους τις μάχες και τις έχουν προσθέσει σε αυτή την πίστα. Μπορούμε να καταλάβουμε και μόνο από το όνομα της ότι έχει φτιαχτεί για fast-paced combats.

H Uplink είναι ένα κέντρο έλεγχου δορυφόρων για την όποια, δεν έχουμε να πούμε τίποτα ιδιαίτερο παρά μόνο το ότι είναι μια ανακατασκευή της πίστας Summit από το Call Of Duty: Black Ops.

Τέλος, η Buried είναι μια απαρχαιωμένη πόλη της Δύσης η όποια έχει θαφτεί κάτω από το έδαφος. Οι παλιοί ήρωες επιστρέφουν και όπως αναφέρθηκε και πριν, στη πίστα αυτή θα παρουσιαστεί το νέο όπλο » Ray Gun Mark II»

To DLC θα γίνει πρώτα διαθέσιμο στο Xbox 360 στις 2 Ιουλίου , και θα επακολουθήσουν οι επόμενες πλατφόρμες.